Právě vysíláme

Pár, který vládne všem. Proč jsou Taylor Swift a Travis Kelce spolu tak zbožňovaní?

19. února 2024 0:40
Pár, který vládne všem. Proč jsou Taylor Swift a Travis Kelce spolu tak zbožňovaní?

Přenos z nedělního Super Bowlu v Las Vegas se stal nejsledovanějším televizním programem v USA všech dob, uvedla televizní společnost CBS, která finále ligy amerického fotbalu NFL vysílala.Pojďme si ovšem upřímně říct, že největší hvězdou opět byla Taylor Swift a její přítel Travis.

Na všech platformách sledovalo zápas 123,4 milionu diváků. Byl tak překonán rekord z loňského Super Bowlu, který vidělo 115,1 milionu diváků. Alespoň část zápasu sledovalo rovněž rekordních 202,4 milionu diváků, při minulém Super Bowlu to bylo 184 milionů.

Titul v neděli obhájili Kansas City Chiefs, kteří porazili San Francisco 25:22 po prodloužení. Super Bowl ovládli počtvrté a potřetí za posledních pět let.

Vysoká sledovanost se očekávala i díky přítomnosti popové hvězdy Taylor Swift, jejímž partnerem je hvězda vítězného týmu Travis Kelce. Zpěvačka dorazila do Las Vegas z Tokia, kde o den dříve zakončila sérii čtyř koncertů. A byla to právě ona, která se postarala o to, aby byl letošní Super Bowl historický.

Lidé mají rádi Taylor Swift z různých důvodů. Její hudba obsahuje silné texty, které oslovují emocionální stránky posluchačů. Navíc její osobní přístup a autentičnost vytvářejí pouto mezi ní a fanoušky. Mnozí ocení také její schopnost přizpůsobit se různým hudebním stylům. Ve spojení s Travisem Kelcem je ale Taylor číslo jedna! Příběh tohoto páru je totiž jako vystřižený z oblíbené teenagerovské srdíčkové komedie High School Musical. Taylor ve svých skoro 35 letech působí jako roztomilá a infantilní holčina ze střední, která vévodí týmu roztleskávaček a sbalila největšího frajera ze školy.Travis je zase coby fešný, ale drsný hráč amerického fotbalu rovněž jak vystřižený z časopisu nebo romantické komedie. Tahle dvojka zkrátka zosobňuje ono klišé, kterému ale ve skutečnosti asi všichni fandí.

Na planetě nyní není oblíbenějšího páru a jen čas ukáže, zda Swift konečně našla toho pravého. I Travis ovšem ve vztahu s ní brousí na tenkém ledě. Nyní je sexy svalovec fanoušky milován. Pokud ovšem i on zbožňované Taylor zlomí srdce, slavná zpěvačka se jistě nebude bát natřít ho v její další písni. A jak už všichni víme, Swift si rozhodně nebere servítky a celá její hudební kariéra je prakticky založená na tom, pomlouvat v písních své bývalé. I Travis tedy musí být na pozoru, pokud nechce bojovat s celosvětovou nenávistí adolescentních holčiček. 🙂

Foto: Profimedia

 

Články, které by tě mohly zajímat