Právě vysíláme

Otec Taylor Swift měl napadnout paparazziho, vyšetřuje ho policie

27. února 2024 10:51
Otec Taylor Swift měl napadnout paparazziho, vyšetřuje ho policie

Australský fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho v úterý v ranních hodinách na molu v přístavu australského Sydney udeřil otec hvězdné americké zpěvačky Taylor Swift. Incident vyšetřuje policie.

Potyčka se odehrála po posledním koncertě Swift v největším australském městě. Policie potvrdila, že vyšetřuje údajné napadení, do něhož byli zapleteni 71letý muž a jeden další muž v přístavišti Neutral Bay zhruba ve 2:30 místního času. Policie přímo nejmenovala otce zpěvačky Scotta Swifta, jemuž je 71 let.

Podle místních médií je stěžovatelem australský fotograf, který čekal na Taylor Swift a jejího otce, když přijeli k Neutral Bay po noční výletní plavbě přístavem. Zpěvačka byla v tu dobu s otcem, ale při incidentu už byla v automobilu, uvedla televize ABC.

Mluvčí zpěvačky řekl magazínu Rolling Stone, že dva lidé si vůči Swift a jejímu doprovodu počínali agresivně. V prohlášení týmu interpretky se dokonce uvádí, že chtěli jednu členku doprovodu hodit do vody.

McDonald si naopak stěžuje, že lidé kolem Swift se proti pořizování fotografií bránili deštníky a došlo k potyčce, do níž se zapojil otec 34leté popové divy.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat