Právě vysíláme

Slavní nevěrníci: Kdo si začal s chůvou a koho načapali s prostitutkou?

7. srpna 2023 14:46
Slavní nevěrníci: Kdo si začal s chůvou a koho načapali s prostitutkou?

Co může rozbít vztah? Jednoznačně nevěra! Ta je velkým nabouráním vzájemné důvěry a často páv+ kvůli ní končí řada vztahů i manželství. Kdo jsou slavní nevěrníci?

Nevěra se netýká jen obyčejných smrtelníků, ale i celebrit. Ty to mají o něco těžší, protože jsou pod neustálým drobnohledem, a jejich zálety je tak velmi těžké utajit. Nevěra je pak propíraná v bulvárních médií a stává se tak tisíckrát těžší pro podvedené partnery. Dnes vám představíme několik slavných nevěrníků, jejichž podvod byl terčem bulvárů. Spoustu hvězd pak spojuje jedna věc – herci či zpěváci se neřídili heslem: co je v domě není pro mě, a začali si s chůvou či dokonce uklízečkou.

Arnold Schwarzenegger

V roce 2011 oznámil slavný herec, že si po 25 letech manželství dává pauzu s manželkou Shriver a dvojice bude žít odděleně. Schwarzenegger totiž přiznal románek s uklízečkou, co pracovala v jeho domě. Herec dokonce se ženou zplodil dítě, k jehož otcovství se přihlásil po 14 letech.

Kristen Stewart

Dnes Kristen Stewart žije s ženou, ovšem před deseti lety žila s kolegou Robertem Pattinsonem. Věrná ovšem herečka rozhodně nebyla a začala si aférku s 41letým ženatým režisérem Rupertem Sandersem. Po odhalení nevěry v bulváru se veřejně svému příteli omluvila. Po aféře ale raději přešla na „druhý břeh“ a začala randit se ženami.

 

Hugh Grant

Britský herec romantických komedií žil od roku 1987 s herečkou Elizabeth Hurley. V roce 1995 ovšem vztah prošel velkou krizí, protože Hugh byl načapán v autě s prostitutkou. Dvojice nevěru ustála a Grant si veřejně sypal popel na hlavu. Manželství ovšem stejně nakonec skončila v roce 2000.

Tiger Woods

Slavný golfista se neuměl udržet na uzdě a jeho závislost na sexu ho připravila o rodinný život i kariéru. Na Woodse poprvé praskla nevěra v roce 2009, kdy si sportovec začal románek s hosteskou. Na povrch se ovšem začaly dostávat další jeho zálety a po dobu pětiletého manželství měl prý Woods až 19 milenek. To, že manželství nevydrželo, je asi nadmíru jasné.

Ethan Hawke

Hollywoodský herec Ethan Hawke se řadí mezi muže, kteří si začali s chůvou svých dětí. Hawke žil v manželství s kolegyní Umou Thurman. V roce 2003 si herc ovšem začal románek s chůvou Ryan Shawhughes. S Umou se posléze Ethan rozešel a novou rodinu založil právě s onou chůvou Ryan, se kterou žije dodnes.

 

Jude Law

Další románek s chůvou měl i Jude Law, který v roce 2004 žil s krásnou herečkou Siennou Miller a dvojice byla zasnoubená. Pouhých sedm měsíců od zásnub ovšem herec přiznal, že i on si začal s dívkou na hlídání dětí. Ta se starala o děti, které měl herec se svou bývalou ženou Sadie Frost.

Články, které by tě mohly zajímat