Právě vysíláme

Tchýně podle horoskopu: Která bude do všeho mluvit a o které ani neuslyšíte?

24. října 2023 16:24
Tchýně podle horoskopu: Která bude do všeho mluvit a o které ani neuslyšíte?

Vztahy s tchýní umí být velmi ošemetné a pokud budete mít smůlu, narazíte na pěknou megeru, která vám i šťastné manželství dokáže pořádně znepříjemnit. A pozor, možná její chování ovlivní o znamení, ve kterém se narodila.

Pokud dopředu chcete vědět, co od současné či teprve potencionální tchýně čekat, zjistěte si datum jejího narození. I to může totiž mnohé vysvětlit. Kdo může být pěknou megerou a tchýně v jakém znamení horoskopu bude naopak milována celou rodinou?

Býk

Narodila se vaše tchýně ve znamení býka? Pak jí při každé návštěvě pochvalte jídlo a budete mít klid. Tchýně v tomto znamení je velmi starostlivá a dost jí záleží na tom, aby bylo o její potomky i vnoučátka postaráno. Je však taktní a ví, co se může či nemůže míchat.

Blíženci

Pokud nechcete mít tchýni vůbec na očích, pravděpodobně budete mít radost, že se narodila v tomto znamení. Blíženci mají totiž dost svých koníčku a vše si rády dopředu všechno plánují. Tchýně vás tedy rozhodně nečekaně nepřekvapí, ale rovněž ani jí nemůžete přepadnout s nečekaným hlídáním vnoučete.

Rak

Raci jsou rodinně založení lidé a tchýně v tomto znamení bude prostě miláček. Tato žena vás okamžitě přijme do rodiny a budete pro ní i jako vlastní potomek. Rovněž se vás ráda obdaruje skvělým dárkem a před rodinou vás bude vždy vychvalovat. Rodina je pro ní totiž vším.

Lev

Jak už možná tušíte, lidé v tomto znamení jsou vůdčí osobnosti, a tak to bude s i vaší tchýní. Bude velmi těžké získat si tuto ženu na vaší stranu. Tato tchýně vás bude totiž posuzovat bedlivým okem a pokud selžete, znamená to mínusové body. Pokud si ovšem zasloužíte její přízeň, bude s vámi jednat s respektem.

Panna

Tchýně v tomto znamení je perfekcionistkou. Na návštěvy k ní proto choďte vždy načas. Tchýně Panna má doma vzorně naklizeno, urovnáno a potrpí si na čistotě. To samé očekává i ve vaší domácnosti, kterou bude bedlivým okem posuzovat. Poznámky o nepořádku si pak rozhodně neodpustí.

Váhy

Ženy v tomto znamení jsou intelektuální osobnosti, se kterými se o vaření bavit nebudete. Raději totiž dávají přednost umění a žijí bohatým společenským životem. Pokud chcete vaší tchýni potěšit, darujte jí lístky do divadla nebo na výstavu. Tato žena vám rozhodně ráda uvaří, ale bude to pro ní spíše nutnost než radost.

Štír

Tchýni, co do všeho mluví, nikdo nechce. U tohoto znamení je to ovšem bohužel velmi pravděpodobné. Tyto tchýně mají na všechno svůj vlastní názor, o kterým se vámi ale bude muset podělit. A pozor, pokud s vaší drahou polovičkou nebudete táhnout za jeden provaz, může se i stát, že mezi vás tchýně nečekaně vstoupí.

Střelec

S tchýní v tomto znamení je velká legrace. Je to žena, co miluje život, nebere se příliš vážně a je vtipná. Tato žena nebude řešit nepodstatné maličkosti a spíše hodí nesmysly za hlavu. Do vaší domácnosti rozhodně mluvit nebude, ovšem neodpustí si několik sarkastických poznámek.

Kozoroh

Tchýně ve znamení Kozoroha je tvrdá, nekompromisní, ale spolehlivá a spravedlivá. Do výchovy dítěte vám nebude mluvit a spíše se bude řídit vašimi pokyny. Svou rodinu nerozděluje na nejoblíbenější členy a lásku rozdává tak, jak si každý podle ní zaslouží. Občas ale umí být urážlivá a pokud zapomenete na její narozeniny nebo na odvoz k lékaři, je zle.

Vodnář

Vnoučata tyto babičky milují. S Vodnáři je totiž vždy zábava. Tchýně v tomto znamení moc nepodstatných věcí neřeší a je spíše mírně chaotická. Velkou výhodou je, že nesnáší hádky a raději touží po pohodě.

Ryby

Po této tchýni ani neuslyšíte, pokud to nebude nutné. Jedná se totiž o spíše introvertní bytost a skromnou bytost, která ale když může, pomůže. Tato babička pohlídá vnoučata kdykoliv to bude třeba a ještě vám za čas strávený s nimi poděkuje.

Články, které by tě mohly zajímat