Právě vysíláme

Maminky podle horoskopu: Kdo je největší ochranitelka a kdo praktik?

25. března 2024 15:05
Maminky podle horoskopu: Kdo je největší ochranitelka a kdo praktik?

Ačkoliv naše maminky všichni milujeme, každá z nich je úplně jiná. Některá pečující a jiná zase naopak tvrdá a nekompromisní. Jaké jsou matky podle horoskopu?

 

  1. Beran (21. března – 19. dubna): Beranové jsou obvykle energičtí, odvážní a impulsivní. Jako matky mohou být velmi ochranitelské a odhodlané ve vedení a podpoře svých dětí.
  2. Býk (20. dubna – 20. května): Býci jsou trpěliví, stabilní a praktičtí. Matky narozené v tomto znamení jsou často velmi pečlivé, přinášející bezpečí a pohodlí svým dětem.
  3. Blíženci (21. května – 20. června): Blíženci jsou zvědaví, flexibilní a komunikativní. Matky Blíženců mohou být velmi zábavné a podněcující děti k myšlení a učení nových věcí.
  4. Rak (21. června – 22. července): Raci jsou citliví, starostliví a intuitivní. Matky narozené v tomto znamení jsou obvykle velmi emocionálně spojené se svými dětmi a poskytují jim silnou oporu.
  5. Lev (23. července – 22. srpna): Lvi jsou výrazní, láskyplní a velkorysí. Matky Lva mohou být velmi inspirativní a povzbuzující děti k sebedůvěře a k dosahování svých cílů.
  6. Panna (23. srpna – 22. září): Panny jsou pečlivé, analytické a praktické. Matky Panny jsou často velmi organizované a pečlivé a přinášejí dětem péči.
  7. Váhy (23. září – 22. října): Váhy jsou vyvážení, harmoničtí a společenští. Matky narozené v tomto znamení často usilují o mír a harmonii ve svém domově a podporují spolupráci a kompromisy mezi svými dětmi.
  1. Štír (23. října – 21. listopadu): Štíři jsou vášniví, intenzivní a odhodlaní. Matky Štíra mohou být velmi intuitivní a chrání děti s velkou silou a oddaností.
  2. Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Střelci jsou optimističtí, dobrodružní a svobodomyslní. Matky Střelci často podněcují své děti k objevování světa a k učení se novým věcem.
  3. Kozoroh (22. prosince – 19. ledna): Kozorozi jsou ambiciózní, odpovědní a praktičtí. Matky narozené v tomto znamení mohou být velmi tradiční a usilují o poskytnutí svým dětem pevných základů a podpory.
  4. Vodnář (20. ledna – 18. února): Vodnáři jsou originální a nezávislí. Matky Vodnáři mohou být velmi podporující a povzbuzují své děti k myšlení mimo zaběhlé koleje a k prosazování svých ideálů.
  5. Ryby (19. února – 20. března): Ryby jsou soucitné, intuitivní a snivé. Matky Ryby jsou obvykle velmi citlivé na potřeby svých dětí a často je inspirují k umění a fantazii.

Články, které by tě mohly zajímat