Právě vysíláme

Vyhazovy slavných: Proč Lisa Kudrow dostala padáka v seriálu?

29. listopadu 2023 8:00
Vyhazovy slavných: Proč Lisa Kudrow dostala padáka v seriálu?

Vyhodili vás z práce a cítíte se jako totální pitomci? Nebojte, to se stává každému. Dokonce i dnes již velmi slavným hollywoodským hvězdám. Proč vyhodili z práce například oblíbenou herečku z Přátel Lisu Kudrow?

Dnes už jsou ty největší hollywoodské star zárukou kvality a producenti se o ně jen perou. Ne vždy tomu ovšem tak bylo. Všichni totiž nějak začínali a na počátku kariéry se nikdo nebál dát padáka ani Madonně. Ovšem pozor, v jejím případě se nejednalo o film či klasickou práci.

O práci hodně hvězd přišlo ještě v době, když je ještě nikdo neznal. Hugh Jackmann se například příliš vybavoval se zákazníky. Co provedli Madonna nebo Snoop Dogg?

Lisa Kudrow se nechala slyšet, že si měla zahrát ve filmu Frasier postavu Roz Doyle. „Nesedla jsem si se zbytkem herců,“ vysvětlila později herečka s tím, že by to prostě nefungovalo.

Příběh Charlieho Sheena je známý snad všem. Kvůli problémům s návykovými látkami musel skončit v seriálu Dva a půl chlapa. „Vyhodili mě. Vydělal jsem jim (CBS, pozn. red.) 5 miliard dolarů, dekádu jsem jim bavil publikum a oni mě vyhodili,“ neskrýval své rozčarování Sheen.

Giny Carano byla herečkou ve velmi úspěšném seriálu Mandalorian. Brunetka byla ale velmi hlučnou uživatelkou twitteru, a právě to se jí stalo osudným. Carano na sociálních sítích pravidelně srovnávala současnou politickou situaci v USA s nacistickým Německem, šířila konspirační teorie o rouškách, protiepidemických opatřeních a výsledcích prezidentských voleb. Kvůli tomu dostala v seriálu padáka.

 

Nicollette Sheridan ztvárnila postavu v seriálu Zoufalé manželky. Se svými kolegyněmi si ovšem nikdy nesedla. Dohadovaly se o tom, kdo bude mít větší prostor před kamerou a dospělo to do takové úrovně, že Sheridan musela odejít. Po svém vyhazovu na produkční tým podala žalobu, která se táhla několik let.

Předtím, než vzal roli v X–Menovi, pracoval Hugh Jackman v obchodě. Po šesti týdnech ho ale vyhodili. „Šéf řekl, že se příliš vybavuji se zákazníky,“ směje se dnes herec.

Snoop Dogg pracoval v potravinách, kde však kradl. Vedení si toho všimlo a odmítlo mu dát druhou šanci.

Když začínala, neměla Madonna žádné peníze a brala tak různé přivýdělky. Z brigády na Times Square, kde prodávala donuty, ji ale musela vyhodit, protože když tohle sladké pečivo pojídala, poprskala zákazníka.

Články, které by tě mohly zajímat