Právě vysíláme

50 CENT na válečné stezce! Rapper vykoupil 200 lístků na koncert svého konkurenta, aby přední místa v sále zůstala prázdná

29. října 2018 11:10
50 CENT na válečné stezce! Rapper vykoupil 200 lístků na koncert svého konkurenta, aby přední místa v sále zůstala prázdná

Rapper 50 Cent zdá se nemůže jen tak zapomenout na roky dlouhé spory mezi ním a rapperem Ja Rulem.

Ja Rule je na americké scéně již skoro dvacet let a 5. listopadu ho čeká velký koncert v Texasu. Když se o tom 50 Cent dozvěděl, rozhodl se, že toho musí využít.

Jelikož lístky v předprodeji stály jen 15 dolarů, slavný Fifty vykoupil 200 míst v předních řadách v sále, aby byly na koncertu úplně prázdné. Na svém oficiálním Instagramu pak ukázal Photoshopem upravenou fotografii prázdných sedaček, na kterých sedí jen on sám.

Ja Rule je zdá se zcela nad věcí a další rýpanec od 50 Centa bere s nadsázkou. Na Twitteru dal jasně najevo, že má rappera na háku a dokonce zveřejnil snímek, kam slavnému rapperovi přidělal make-up.

S jednačtyřicetiletým hudebníkem pojí 50 Centa minulost plná hádek a sporů, které trvají už od roku 1990. Jednou, když 50 Centa okradli v klubu a vzali mu jeden z jeho zlatých řetězů, naštvaný rapper dokonce tvrdil, že Ja Rule ho několik dní na to měl na krku při vystoupení.

 

Zdroj: Billboard

Co by dělaly celebrity v alternativním vesmíru?

Články, které by tě mohly zajímat