Právě vysíláme

50 Cent zkritizoval Madonnu za její chování na instagramu. Zpěvačka mu to tvrdě oplatila

21. listopadu 2022 12:55
50 Cent zkritizoval Madonnu za její chování na instagramu. Zpěvačka mu to tvrdě oplatila

Madonna a 50 Cent si vjeli do vlasů na sociálních sítích. Rapper slavnou zpěvačku zkritizoval za její chování na sociálních sítích a ona se nebála mu to vrátit i s úroky. Co řekla na jeho adresu?

Madonně je 64 let, ovšem na svém instagramu se chová jako dvacítka. Natáčí se při podivných tanečkách a fotí se zcela odhalená. Velké pozdvižení vzbudila i díky snímku, na kterém ukazuje celá ňadra. Její fotografie i videa okomentoval slavný 50 Cent a řekl, že by měl někdo Madonně připomenout její věk.

Zpěvačka jeho komentář nenechala bez odezvy a do rappera si rovněž rýpla. Na sociálních sítích ukázala jejich společnou fotografii v objetí z roku 2003 a připsala dosti ostrý komentář. „Tohle je 50 Cent, co předstírá, že je můj kamarád. Teď jsi se rozhodl, že mě budeš kritizovat? Upozorňuješ na svou novou kariéru tím, že ponižuješ ostatní. To je ten nejhorší způsob, který jako umělec i člověk můžeš udělat. Jen mi závidíš, že nebudeš v mém věku vypadat takto dobře,“ napsala Madonna do stories.

50 Cent se posléze Madonně omluvil na twitteru„Omlouvám se, že jsem ranil tvé city. Nesnažím se z toho těžit, jen jsem reagoval na to, co jsem viděl na sociálních sítích,“ uvedl. Zda Madonna přijala jeho omluvu, nebo ne, není známo.

Madonna a 50 Cent v roce 2003

Články, které by tě mohly zajímat