Právě vysíláme

Má vůbec soudnost? Madonna předvedla své nové vnady v plné kráse

31. října 2022 15:50
Má vůbec soudnost? Madonna předvedla své nové vnady v plné kráse

Zbláznila se snad? Taková otázka je nyní spojována se zpěvačkou Madonnou, která na svých sociálních sítích zveřejnila fotografii nahoře bez. A své příznivce tím naprosto šokovala.

Zdá se, že Madonna už neví, jak na sebe upozornit. Před časem šokovala fanoušky „oznámením“, že je lesba. Zda bylo míněno vážně, nebo ne, zatím neuvedla. Je docela pravděpodobně, že šlo pouze o vtip. Nebo je zpěvačka spíše bisexuálka, jak se o ní už dlouho spekuluje. Aktuálně má totiž přítele, o své orientaci navíc „promluvila“ pouze prostřednictvím výzvy na tiktoku.

Je však jisté, že se na sebe Madonna aktuálně snaží strhnout veškerou pozornost. Očividně si nechala zvětšit svá prsa, která před několika dny hrdě vystavila na instagramu. Bradavky sice zakryla emotikony, i přesto však mnohé fanoušky pobouřila. „Má tohle zapotřebí?“ ptají se. Zpěvačce totiž táhne na pětašedesát!

Ze snímcích je navíc znát, že je Madonna pořádně vyretušovala. Sama sobě si na nich snad už není ani podobná. Ve svém věku se snaží hrát si na mladou, i proto si obarvila vlasy na růžovo, otázkou však zůstává, jestli jí takhle „hra“ vychází. Své příznivce totiž posledními fotkami spíše pobouřila, než že by si je získala zpět na svou stranu.

Obnaženými fotografiemi se Madonna zřejmě pokouší promovat třicáté výročí vydání jejího pátého studiového alba Erotica. V roce 1992 to za booklet pořádně schytala. Obsahoval totiž nahé snímky zpěvačky. Někteří fotky dokonce označili za „tvrdou pornografii“. Součástí oslav je vydání vinylu právě zmíněné desky.

Články, které by tě mohly zajímat