Právě vysíláme

Aaron Carter na tom před smrtí nebyl fyzicky dobře

18. listopadu 2022 16:40
Aaron Carter na tom před smrtí nebyl fyzicky dobře

„Byl hubený. A vypadal velmi unaveně,“ říká o svém posledním setkání s Aaronem Carterem jeho manažer Taylor Helgeson. Právě on byl jedním z těch, kdo zpěváka žádali, aby nastoupil na rehabilitaci. On chtěl však nejdříve získat zpět do péče svého syna.

Aaron Carter zemřel na začátku listopadu, kdy ho služebná našla utopeného ve vaně. Ačkoliv zatím není známá příčina jeho smrti, spekuluje se, že svou roli v jeho úmrtí sehrály také drogy. Jak nyní pro Page Six uvedl zpěvákův manažer Taylor Helgeson, po fyzické stránce na tom byl hudebník v posledních dnech velmi špatně. „Byl hubený. A vypadal velmi unaveně,“ uvedl.

„Vypadal, že by potřeboval na chvilku vypnout. Jako by potřeboval, aby se o něj někdo postaral. Rozhodně nevypadal v pořádku. Tedy po fyzické stránce,“ nechal se Helgeson slyšet s tím, že dle něj byla muzikantova smrt nešťastnou náhodou. Měl se s ním v brzké době sejít kvůli nahrávání nového alba. „Zdálo se, že psychicky je na tom nejlépe za poslední měsíce. Byl to velmi inteligentní člověk, který si byl vědomý toho, co od něj lidé chtějí vidět.“

Helgenson rovněž uvedl, že se Cartera snažil dostat na odvykačku. „Měl strávit tři měsíce v Utahu. On ale říkával: ‚Nejdříve dostanu zpět své dítě, a pak tam půjdu.‘ A já vždy na to: ‚Pokud tam půjdeš rovnou, stoprocentně své dítě dostaneš zpět.‘ Pořád jsme se kvůli tomu hádali.“

Podle TMZ zpěvák neměl napsanou poslední vůli. Podle zdrojů webu mu právníci po narození syna Prince radili, aby poslední vůli napsal, hudebník to však již nestihli. Jelikož nebyl Carter ženatý, mě by to být právě jeho syn, komu připadne všechen jeho majetek.

Zda již proběhlo poslední rozloučení se zpěvákem, je nejasné. Podle oficiálního dokumentu kremační stanice však bylo jeho tělo 9. listopadu zpopelněno. Pozůstatky si měla převzít muzikantova sestra Angel.

Články, které by tě mohly zajímat