Právě vysíláme

ADAM LAMBERT je zpátky

7. března 2012 17:37
ADAM LAMBERT je zpátky

Jeho singl představí čtvrteční t-music chart

Světová superstar Adam Lambert připravuje k vydání dlouho očekávané druhé studiové album „Trespassing“, které vyjde 19. března 2012. Prvním singlem z alba se stává skladba „Better Than I Know Myself“.

Adam, který je sám výkonným producentem připravovaného alba, popisuje jeho vznik jako vzrušující cestu posledními dvěma roky svého života. „Bylo to pro mě přerodové období a já bych chtěl opravdu dělat muziku tak, jak jsem ji v té době prožíval. Písničky z alba „Trespassing“ upřímně reflektují všechny vzestupy a pády mého reálného života.“

Kromě toho, že se 29letý finalista soutěže American Idol autorsky podílel na většině tracků, pozval ke spolupráci i další cenami ověnčené hvězdy, ať už z řad zpěváků, producentů nebo skladatelů. Namátkou jmenujme: Dr. Luke, Pharrell Williams, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rogers, Sam Sparro, Bruno Mars, Nikka Costa nebo BC Jean.

Od vydání debutového alba „For Your Entertainment“ v roce 2009 se ho celosvětově prodalo více než 1 milion kopií. Lambert byl nominován na Grammy v kategorii Best Male Pop Vocal Performance za singl „Whataya Want From Me“ a také vydal CD+DVD „Glam Nation Live“ a EP „Acoustic Live!“ Je vůbec prvním Americkým Idolem, který ještě ten samý rok po soutěži a po vydání svého debutu absolvoval celosvětové turné.

V listopadu 2011 se Adam v rámci předávání MTV European Music Awards postavil na jedno pódium s legendární skupinou The Queen, aby tak vzdal hold Freddiemu Mercurymu a perfektně odzpíval nesmrtelné hity „The Show Must Go On“ a „We Will Rock You / We Are The Champions“, což se následně zapsalo jako vyvrcholení celého ceremoniálu a Lambert za své vystoupení získal pozitivní ohlasy jak ze strany kritiků, tak i fanoušků.

Nový singl nasazujeme jako novinku č. 1 do t-music chart 8. března – v 18:00 hodin!

ADAM LAMBERT – Better Than I Know Myself

Lg31XQR22zg

Články, které by tě mohly zajímat