Právě vysíláme

Adele nezvládla první velký koncert po návratu. „Jsem pos**ná až za ušima“

26. listopadu 2021 14:10
Adele nezvládla první velký koncert po návratu. „Jsem pos**ná až za ušima“

Adele má za sebou první velké vystoupení po návratu na scénu. A jak přiznala během samotného koncertu, vůbec pro ni nebylo jednoduché vystoupit před tisíce fanoušků. „Jsem pos**ná až za ušima,“ řekla náhle během písně Easy On Me, kterou se následně rozhodla zazpívat znovu.

Na počest Adele se v Londýně konal o víkendu koncert nazvaný An Audience With Adele. Zpěvačka na něm vystoupila s písní Easy On Me, skvělý výkon však doprovázelo nečekané narušení. Muzikantka se kvůli trémě na jejím začátku zasekla a oznámila fanouškům: „Jsem pos**ná až za ušima, jsem strašně nervózní.“

Následně se omluvila a rozhodla song zazpívat ještě jednou celý od začátku. A tentokrát už bylo její vystoupení bezchybné. V publiku jí během něj fandili například herečka Emma Thompson, zpěvák Boy George nebo hudební skladatel Andrew Lloyd Webber.

K slzám došlo během večera ještě podruhé. To když Adele na pódiu překvapila její učitelka angličtiny, paní McDonald. „Strašně jsem se díky ní zažrala do literatury. Byla tak zatraceně cool. Měla o nás opravdový zájem, záleželo jí na nás,“ prozradila zpěvačka, která po své bývalé učitelce hned chtěla číslo. Neviděla ji totiž od svých dvanácti let.

Adele minulý týden vydala dlouho očekávané album 30. Ačkoliv není plné prvoplánových hitů, hudebně na něm zpěvačka jistě dosáhla svých kvalit. Ne nadarmo se deska stala během pouhých tří dnů nejprodávanějším albem v USA v roce 2021.

Články, které by tě mohly zajímat