Právě vysíláme

Adele vydala první singl po šesti letech a prozradila název očekávané desky

15. října 2021 8:10
Adele vydala první singl po šesti letech a prozradila název očekávané desky

Adele vydala očekávaný song Easy On Me, který je předzvěstí jejího nového alba. Jde o první singl zpěvačky po šesti letech, naposled fanoušky potěšila hitem Hello. Během pauzy byla mámou na plný úvazek, její syn Angelo James zanedlouho oslaví devět let.

Songem Easy On Me se Adele oficiálně vrací k muzice. Jde o první singl z její očekávané čtvrté desky, o níž interpretka před pár dny prozradila, že ponese název 30. Písní zpěvačka odkazuje na svůj rozvod se Simonem Koneckim, s níž má téměř devítiletého syna Angela Jamese. Rozchod dvojice oznámila v dubnu roku 2019.

Aktuálně zpěvačka chodí se sportovním agentem Richem Paulem. „Měla jsem pár mužů i před ním, ale nenáviděli to všechno kolem mě. Bylo pro ně stresující, když je se mnou viděli venku. Náš vztah se nikdy neposunul na další úroveň, protože jsme spolu nic nezažívali,“ prozradila Adele.

Už v pátek 19. listopadu 2021 zpěvačce vyjde také album, jehož součástí právě song Easy On Me bude. Jmenovat se bude 30, čímž hudebnice navazuje na předchozí alba, která vždy pojmenovala podle toho, kolik jí bylo v době jejich vzniku. „Když jsem začala psát tuhle desku, nebyla jsem vůbec tam, kde jsem si přála být. Spíše to šlo úplně opačným směrem. Abych se cítila v bezpečí, je pro mě důležité cítit v životě určitou konzistenci. A v té době jsem už věděla, že se nacházím uprostřed naprostého zmatu,“ popisuje Adele na zadní straně desky.

Zpěvačka oznámila pauzu od hudby před pěti lety, krátce po odjetí světového turné. Rozhodla se tak kvůli synovi, který měl v té době tři roky a ona s ním chtěla trávit co nejvíce času.

Články, které by tě mohly zajímat