Právě vysíláme

Anička Slováčková ukázala realitu v plavkách bez retuše. Fanouškům radí ať kašlou na diety

16. června 2022 11:42
Anička Slováčková ukázala realitu v plavkách bez retuše. Fanouškům radí ať kašlou na diety

Léto se blíží a sociální sítě se pomalu zaplňují fotkami v plavkách. Zpěvačka Anička Slováčková nezůstala pozadu a nebojí se ukázat realitu bez retuše!

I když se Anička umí nastavit tak, aby vypadala jako modelka, dává přednost přirozenosti. „Holky, už to přichází. Doba póziček a zatáhnutých bříšek na sockách. Jak můžete i vy vidět, já ten svůj zadek, špíčky a stehýnka umím taky nahodit tak, že vypadám skoro jako nějaká modelka. Ale koho by to bavilo držet celou dovolenou?“ uvedla příspěvek na Instagramu Slováčková, ve kterém se rozhodla ukázat světu realitu bez retuše a úprav.

Jako první sdílela snímek, kde pózuje, hned poté fotografie, na kterých se nebojí ukázat realitu. Anička si ze své postavy a z toho, jak vypadá v plavkách, hlavu rozhodně neláme. Nebojí se ukázat na sociálních sítích a šíří svůj přístup k životu: „Koho by bavilo jet na dovolenou a řešit tam, jak má sedět, ležet a vypadat jen proto, aby vypadal dobře, ale nebyl sám sebou? Já se dostala k moři po asi 4 letech a jediná věc, která mě zajímala, bylo, jestli když přijdu na oběd půl hodiny po startu, tak tam na mě nezbydou pita chleby a dortíky“.

Podle Aničky by si lidé měli dovolenou užít a nestresovat se váhou. „Summerbody a diety ať si strčí všichni už fakt do zadku. Ten věčný body shaming, který v nás je hluboko zakořeněný, nezmizí jen tak. Vždyť je tak krásný to, jak jsme každý jiný. Pojďme se už hromadně vykašlat na všechny drastický diety a začít si spíš ordinovat zdravý selský rozum do hlavy. Pohyb. Přírodu. A úsměvy na tváři, protože to je naše nejsilnější zbraň krásy,“ motivovala Anička fanoušky.

Články, které by tě mohly zajímat