Právě vysíláme

Anna Julie Slováčková o své postavě: „Jsem v šoku, jak jsem si o sobě mohla myslet, že jsem byla tlustá“

15. září 2021 8:10
Anna Julie Slováčková o své postavě: „Jsem v šoku, jak jsem si o sobě mohla myslet, že jsem byla tlustá“

Anna Julie Slováčková se před časem potýkala s rakovinou, díky které změnila své priority. Už dříve promluvila o lásce k vlastní postavě a v osvětě pokračuje i nyní. „Jsem v šoku, jak jsem si někdy mohla myslet, že jsem byla tlustá,“ napsala.

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková zveřejnila na svém Instagramu fotografii, na kterou se jí v jejích přibližně třiadvaceti letech nedívalo lehce. Myslela si totiž, že na ní vypadá tlustě. „Ráno jsem měla chuť si vzít na sebe tenhle outfit, a pak se celej den snažila schovávat břicho, protože jsem si myslela, jak mi lezou ven špeky a jak jsem v tom hnusná,“ prozradila hudebnice, která před časem se svou kapelou vydala debutovou desku Aura.

To, že tenkrát tlustě rozhodně nevypadala, si však uvědomila až s odstupem času. „Vidím to úplně jinejma očima a nejradši bych za sebou v ten den cestovala v čase, objala se a řekla si: ‚Všechno je v pořádku, mám tě ráda a odpouštím ti.‘ Proč jsem si o sobě tyhle věci myslela?“ ptá se dnes Slováčková.

Zpěvačce změnila pohled na svět rakovina, kterou prodělala. Místo, aby si nemocí prošla v soukromí, s ní naopak bojovala veřejně a podpořila tak další mladé lidi, kteří také mají nějaké zdravotní problémy. S Pokáčem dokonce nahrála píseň I když jsme plešatý.

„Každej slýcháme v životě různý věci, co vás nějak demotivujou, ublíží, na co jste vysazení. A u mě to bylo ‚jsi tlustá, nemáš takovou postavu, jakou si představujeme, nezapadáš vizuálně atd. ‚ Jasně, teď sama vím, že většina z nich měla problém sama se sebou, nebo měla oči zaslepené trendem dané doby. Ale nikdy nevíme, když někomu něco řekněme, jak dlouho to v něm může znít a jakej vliv to na něj může mít,“ říká Slováčková, která se nyní cítí šťastná.

Články, které by tě mohly zajímat