Právě vysíláme

Annabelle představuje singl Smart & Dumb a ukazuje tak vztyčený prostředníček všem haterům

3. března 2023 10:51
Annabelle představuje singl Smart & Dumb a ukazuje tak vztyčený prostředníček všem haterům

Znáte ji jako autorku hitů Toothbrush nebo Charm. Mladá česká zpěvačka Annabelle za svou poměrně krátkou kariéru zvládla vydat několik hitů, posbírat různá ocenění, včetně prestižní Ceny Anděl, a vydat debutové EP Kidnap Me Pls.

Nyní vítá rok 2023 nejnovějším singlem Smart & Dumb, který je oslavou sebevědomí. Podle tohoto vzoru si jej Annabelle sama napsala i produkovala a my se tak můžeme těšit na začátek nové éry.

 „Singl Smart & Dumb je vítání roku 2023 a velký vztyčený prostředníček tomu, co si o nás ostatní myslí, nebo co od vás očekávají. Je to oslava sebevědomí, oslava dávání sebe sama na první místo, i když to může občas působit sobecky,“ říká o významu nejnovějšího tracku Annabelle„Zahazujeme svůj baggage z loňského roku a místo toho říkáme ano zábavě, a ne sebepochybování a výčitkám svědomí,“ dodává o písni, ve které se nechala hudebně inspirovat interprety jako jsou rapper Tyler, The Creator, rapperka Ice Spice nebo dokonce zpěvačka Beyoncé.

Nápad na hymnu všech nezávislých žen se začal zpěvačce rodit v hlavě během běžného všedního dne. „Nápad na ten song vznikl, když jsem se na sebe dívala do zrcadla před odchodem z bytu a snažila jsem si dodat sebevědomí,“ říká Annabelle s úsměvem a sloganem Fake It Till You Make It na rtech. „Udělala jsem si z toho songu takový motivační slogan a rozhodla se ho přenést do dalšího roku. Už jsem měla sama sebe dost a svých nedokonalostí, takže jsem si řekla, že od nového roku už o sobě nebudu pochybovat, budu si to užívat, protože od toho tady jsem a je ok být sobecká v tom, co pro sebe chci. Jsem ready, je to pro mě začátek nové éry!“ dodává.

O produkci singlu Smart & Dumb se netradičně postarala sama zpěvačka. „Bylo to součástí toho, vzít si svoji sílu zpátky. Stoprocentně jsem sama řešila kreativní proces a byl to skvělej pocit,“ říká Annabelle s příslibem, že do vlastní produkce se bude letos nořit víc a víc. „Nahrávání vokálu a mix jsem řešila u Filipa Vlčka, který mi dodal zbývající potřebnou energii ten song zbožňovat. Úplně se pro to nadchnul,“ dodává o spolupráci s respektovaným producentem.

 

Články, které by tě mohly zajímat