Právě vysíláme

AVICII – The Days

4. listopadu 2014 13:00
AVICII – The Days

Novinka Evropy 2

http://avicii.com/

http://www.facebook.com/avicii

Album: Stories

Švédský DJ a producent Avicii poslední tři roky patří nejen k nejúspěšnějším producentům taneční hudby, ale i k těm nejpracovitějším. V letošním roce se sice stáhl malinko do ústraní, ale to hlavně proto, aby v klidu mohl pracovat na nové desce. 

Aviciiho loňského debutového alba „True“ se po světě prodalo na pět miliónů kopií, získalo desítky zlatých a platinových ocenění a hity jako „Wake Me Up“ nebo „Hey Brother“ točila rádia v těch nejvyšších rotacích. Na tyto úspěchy se nyní Avicii rozhodl navázat novinkou „The Days“. Taneční singl s chytlavou melodií opětovně nezapře typický rukopis tohoto nadaného Švéda a i tentokrát přináší velmi zajímavé hudební spojení. O vokály zmiňované písně se totiž postaral sám velký Robbie Williams

Tato britská ikona ale nebude jediným hvězdným hostem nadcházejícího Aviciiho alba, které dostalo název „Stories“ a mělo by vyjít v první polovině příštího roku. Dalšími potvrzenými interprety, kteří se s ním na desce spojí, by měli být například Chris Martin z Coldplay, Billie Joe Armstrong z Green Day, zpěvák Wyclef Jean, Jon Bon Jovi nebo Serj Tankian ze System Of A Down. Jak se zdá, máme se opravdu na co těšit.

[primitiveInlineYoutube ytid=“JDglMK9sgIQ“]

 

Články, které by tě mohly zajímat