Právě vysíláme

Ben Cristovao a Adam Mišík změnili povolání. V novém klipu jsou za uklízeče

2. září 2021 17:00
Ben Cristovao a Adam Mišík změnili povolání. V novém klipu jsou za uklízeče

Ben Cristovao a Hills 97 vydávají další společný singl. Je jím píseň Záříme, v níž zpívají o tom, jaké by to bylo, kdyby velké koncerty v halách byly pouhým snem. O co všechno bychom přišli a jaké pocity bychom už nikdy nezažili?

Songem Záříme se Ben Cristovao vrací k rapové poloze, kterou spolu s partem Adama Mišíka, poloviny dua Hills 97, doplňuje aktuální drill beat od Enthica. Videoklip bychom pak mohli rozdělit do dvou částí, které se vzájemně prolínají. V jedné stojí Cristovao před davem, který navštívil v roce 2019 jeho koncert v O₂ aréně, ve druhé pak zmíněnou halu spolu s mladším kolegou uklízí. S námětem přišel sám někdejší účastník soutěže SuperStar, o režii se postaral Tomáš Holzknecht.

„Chtěl jsem lidem připomenout, jaký to předloni v září bylo a zároveň je trochu navnadit na moje podzimní rap/r’n’b album. Ke spolupráci jsem si pozval Adama Mišíka, protože je talent a už jen svou prezencí provokuje, a to se mi na tenhle song hodilo. Navíc má před sebou i na sobě ještě spoustu práce, což se nám v klipu povedlo myslím skvěle znázornit,“ vysvětlil Cristovao, který s Hills 97 už dříve spolupracoval na songu Máma říkala.

Rapovou pasáž si pak v písni střihl Cristovaův producent Osama Verse–Atile Hussain. „O beat se postarala druhá půlka dua Hills 97, producent Enthic,“ dodal zpěvák.

Články, které by tě mohly zajímat