Právě vysíláme

Ben Cristovao uhání v novém klipu před policisty. Singl Multiverse nahrál s Rytmusem

2. srpna 2022 8:10
Ben Cristovao uhání v novém klipu před policisty. Singl Multiverse nahrál s Rytmusem

Po duetu se slovenskou zpěvačkou Simou představuje Ben Cristovao singl Multiverse, který nahrál ve spolupráci se slovenským rapperem Rytmusem. Singl vydává zpěvák jen tři měsíce před plánovaným koncertem v O₂ areně.

Ben Cristovao a Rytmus se v novém videoklipu k písni Multiverse stávají součástí gangsterského podsvětí a prchají v něm před policisty. Pro dvojici jde o první společný singl, který vzešel z jejich dlouholetého přátelství. Český zpěvák během natáčení použil také brazilské bojové umění jiu jitsu. Právě v něm bude na podzim soutěžit ve světovém závodě v Las Vegas.

Režie klipu se ujal Michal Herčka, s nímž Cristovao spolupracoval již na videu k písni Nejlepší. Natáčení vizuálů je přitom spíše jeho koníčkem než stálou prací. Se zpěvákem má projekt Timba Food, který se zabývá veganskou kuchyní. Nově dvojice uvedla na trh veganské jerky.

Video vznikalo v Brně za podpory tamní pobočky Harley Davidson, na kterém se Cristovao spolu s Rytmusem prohání nočním městem. Už 1. října čeká pětatřicetiletého hudebníka velký koncert v pražské O₂ areně. Jak již avizoval, objeví se na něm spousta hostů. Zda mezi nimi bude také Rytmus, zatím tají.

Články, které by tě mohly zajímat