Právě vysíláme

Billie Eilish a Rosalia mají společný singl, vsadily na španělsko-anglický text

22. ledna 2021 8:10
Billie Eilish a Rosalia mají společný singl, vsadily na španělsko-anglický text

Billie Eilish servíruje svým fanouškům jednu novinku za druhou. Aktuálně představila singl Lo Vas A Olvidar, který nahrála se španělskou zpěvačkou Rosalií.

Zpívat ve španělském jazyce je v poslední době in. Po Seleně Gomez potěšila své fanoušky songem v tomto jazyce také aktuálně asi nejslavnější teenagerka světa, zpěvačka Billie Eilish. Ta si ke spolupráci přizvala Rosalii, která už v minulosti nahrála písně například s Pharrellem Williamsem, Travisem Scottem či The Weekndem a obdržela cenu Grammy za Nejlepší album latinského rocku.

Společný song Eilish a Rosalie se jmenuje Lo Vas A Olvidar a ačkoliv má španělský název, ve skutečnosti je píseň dvojjazyčná a zaznívá v ní také angličtině. Melancholická skladba se nese v pomalém, tklivém tempu a zpěvačky se v něm srovnávají s nešťastným rozchodem.

Minimalistický videoklip má na svědomí oceňovaný režisér Nabil, který se při natáčení nechal unést atmosférou songu a jak Eilish, tak Rosalii, zachycuje v jakési modré mlze, která připomíná podsvětí.

Fanoušci zpěvaček budou moci singl, který produkoval bratr Eilish Finneas, zaslechnout také v seriálu Euphoria, konkrétně v druhé části epizody nazvané Jules. Ta bude mít premiéru už 24. ledna.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat