Právě vysíláme

Billie Eilish přišla kvůli jediné fotce na Instagramu o 100 tisíc fanoušků

30. prosince 2020 11:10
Billie Eilish přišla kvůli jediné fotce na Instagramu o 100 tisíc fanoušků

Na Instagramu je v současné době mezi celebritami trendem odpovídat žádosti obsahující text „postni fotku, na které…“. Jako jedna z posledních se svým příznivcům rozhodla pár obrázků poslat i Billie Eilish, kvůli jednomu však přišla o sto tisíc fanoušků.

Ještě před pár dny měla Billie Eilish na svém Instagramu přes 73 milionů sledujících. O sto tisíc z nich však přišla během okamžiku, kdy sdílela na žádost fanynky kresbu, na kterou je skutečně pyšná.

Eilish dlouho neváhala a postla obrázek, na němž bylo namalované ženské tělo. K němu zpěvačka přidala popisek „lol, miluji prsa“ a zkáza byla dokonána. Během pár minut ztratila tisíce sledujících, což zaznamenala jedna z interpretčiných fanynek a okamžitě ji o úbytku příznivců na Instagramu informovala. Eilish na to zareagovala jen slovy „z toho se pos*eru smíchy“.

Pravděpodobně nejslavnější náctiletá zpěvačka před pár dny oznámila, že se rozhodla definitivně změnit barvu svých vlasů. Nový look spojí s premiérou nového dokumentu o svém životě, který bude mít premiéru 26. února.

Zdroj: JustJared, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat