Právě vysíláme

Billie Eilish přiznala, že na Coachelle vystupovala její dvojnice

24. června 2022 11:10
Billie Eilish přiznala, že na Coachelle vystupovala její dvojnice

Zpěvačka Billie Eilish přiznala, že na festivalu Coachella měla dvojnici. Oblékla ji do stejného oblečení, nasadila parku, udělala drdoly, vše završila slunečními brýlemi a vyslala ji na pódium. Co se dělo potom?

„Ještě nikdy jsem to nikomu neřekla,“ odstartovala svou zpověď v rozhovoru s Mattem Wilkinsonem Billie Eilish, která potvrdila, že na dubnovém festivalu Coachella měla dvojnici. „Byla jí jedna z mých tanečnic. Oblékla jsem ji tak, aby vypadala jako já. Měli jsme s sebou černou parku, udělali jsme jí drdoly, dali jí masku a sluneční brýle, taky na sobě měla mé boty a ponožky,“ popsala zpěvačka.

Jak ale záhy dodala, fanoušci se nemusí bát, že by na pódiu nestále skutečně ona. Dvojnici použila jen pro část svého vystoupení. „Na začátku show jsme ji postavili na stage, stála tam ve světlech a všichni si mysleli, že to jsem já. Nikdo netušil, že nejsem. Zatímco tam stála, já jsem si na sebe dala černou mikinu, oranžovou vestu, kapuci a brýle a jen to všechno sledovala,“ přiznala Eilish.

A skutečně. Z videí z úvodní sekvence jejího koncertu na Coachelle je znát, že v zadní části jeviště stojí osoba připomínající Eilish, nejde však vidět její tvář. Se skutečnou interpretkou hitů Happier Than Ever nebo Bad Guy se vymění po zhruba dvou minutách, kdy začne hrát singl Bury A Friend. Na ten už na pódium nastoupila sama hudebnice.

Kromě jiného v rozhovoru prozradila, že když si nechala vlasy obarvit na blond, nosila dlouhých šest týdnů paruku. Měla ji dokonce na Grammy. Užívala si toho, že ji díky tomu veřejnost méně poznává. Zelená barva, kterou nosila v minulosti, byla totiž jakýmsi jejím poznávacím znamením.

Články, které by tě mohly zajímat