Právě vysíláme

Billie Eilish pronásleduje stalker. Vyhrožuje jí, že ji podřízne

23. února 2021 8:10
Billie Eilish pronásleduje stalker. Vyhrožuje jí, že ji podřízne

Zpěvačka Billie Eilish se potýká s problémovým Johnem Hearlem. Ten jí už několik naznačil, že by jí mohl ublížit. Dokonce jí vyhrožoval podříznutím.

Třiadvacetiletý John Hearle, který taktéž vystupuje pod jménem Adam Lucifer, obtěžuje Billie Eilish již několik měsíců. Zašel až tak daleko, že na něj zpěvačka musela podat oznámení na policii, kterou zároveň požádala o ochranu nejen pro sebe, ale i pro nejbližší rodinu.

Situace se podle mladé hudebnice z měsíce na měsíc zhoršuje. Dříve ji obtěžoval pouze slovně, nyní stalker neváhá postavit své auto na parkovišti naproti jejího domu a celý den ho sledovat. „Tráví tam většinu nocí, dívá se, kdy odcházím a přicházím z domu,“ uvedla Eilish. Zároveň jí stalker prý posílá dopisy, ve kterých píše vzkazy o tom, jak rád by ji viděl zemřít.

„Pokaždé, když se vracím domů, bojím se, že tam Hearle zase bude čekat. Když zaparkuju na příjezdové cestě a vystoupím z auta, slýchávám ho, jak mluví sám pro sebe, což mi nahání hrůzu,“ řekla Eilish policii. „Kdykoliv mě vidí, udělá nějaké gesto. Naposled mi ukázal gesto znamenající podříznutí,“ dodala.

Zpěvačka má se stalkováním už zkušenosti. V minulosti ji sledoval čtyřiadvacetiletý muž, který později dostal soudně nařízené se k interpretce přiblížit na 100 metrů.

Zdroj: EtCanada, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat