Právě vysíláme

BILLIE EILISH se před fanoušky svlékla do spodního prádla a pronesla dramatickou řeč!

13. března 2020 11:10
BILLIE EILISH se před fanoušky svlékla do spodního prádla a pronesla dramatickou řeč!

Billie Eilish je známá tím, že nosí velmi volné oblečení a v krátké sukni jí fanoušci neuvidí. Nyní se ale zpěvačka rozhodla zaexperimentovat a svlékla se rovnou do spodního prádla.

Osmnáctiletá zpěvačka natočila emotivní video, které promítala fanouškům na koncertě. V záběru se ukázala velmi spoře oděna a pronesla s dramatickým hlasem několik vět o tom, jak jí společnost vnímá. „Když nosím to, co mi je pohodlné, nejsem žena. Když shodím vrstvy, jsem štětka. Ačkoli jste nikdy neviděli mé tělo, stále ho posuzujete a posuzujete podle něj i mě. Proč?“ říká Billie ve videu a postupně ze sebe strhává oblečení. Nakonec se ukáže ve spodním prádle a potopí se do vody.

„Chtěli byste, abych byla menší? Hubenější? Jemnější? Vyšší? Chtěli byste, abych byla tišší? Provokují vás moje ramena? A můj hrudník? Jste spokojení s mým bříškem? Mými boky? Někteří lidé nenávidí to, co nosím, jiní mě proto chválí; někteří lidé kvůli tomu zesměšňují jiné, další tím zesměšňují mě, ale já cítím, že se díváte,“ tvrdí mladá hvězda, která je často kritizována za to, že se neobléká víc žensky.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat