Právě vysíláme

Billie Eilish v novém videoklipu škrtí had

1. května 2021 8:10
Billie Eilish v novém videoklipu škrtí had

Billie Eilish se v novém videoklipu nechává škrtit hadem. Píseň Your Power, v níž zpívá o mužích obtěžující ženy, se objeví na jejím připravovaném albu. To vyjde už 30. července.

Billie Eilish jen před pár dny oznámila vydání nového alba Happier Than Ever, na které se její fanoušci mohou těšit už na konci července. Jako první vlaštovku z něj pouští do světa singl Your Power, jenž už tradičně napsal a zprodukoval její bratr Finneas. O režii videoklipu se pak postarala zpěvačka sama.

„Patří mezi mé nejoblíbenější songy, které jsem kdy napsala. Cítím se teď, když ho vydávám, trochu zranitelně, protože je mému srdci opravdu blízký. Je o spoustě situacích, kterými jsme všichni byli svědky nebo přímo aktéry. Doufám, že může lidi inspirovat k tomu, aby se změnili,“ prozradila Eilish.

V písni zpívá o lidech, kteří využívají svou moc vůči ostatním. Poukazuje tím především na starší muže, kteří v zábavním průmyslu, ale také v soukromí, často obtěžují mladé ženy. Podle některých teorií fanoušků Eilish textem naráží na svého ex, s nímž randila ve svých šestnácti letech. Jemu bylo tehdy dvaaadvacet.

Videoklip k Your Power si zrežírovala sama zpěvačka. Sedí v něm sama uprostřed hor a had plazící se nejprve pouze kolem ní ji začne pomalu obmotávat a škrtit.

Zdroj: Rolling Stone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat