Právě vysíláme

Billie Eilish první setkání s Justinem Bieberem vyděsilo i rozesmálo. Jakou zprávu jí po něm zpěvák poslal?

2. března 2021 8:10
Billie Eilish první setkání s Justinem Bieberem vyděsilo i rozesmálo. Jakou zprávu jí po něm zpěvák poslal?

Ještě, než se Billie Eilish stala slavnou, patřila mezi takzvané Beliebers, tedy ty nejvěrnější fanoušky zpěváka Justina Biebera. V novém dokumentu zavzpomínala na první setkání s ním, po kterém jí hudebník poslal milou zprávu.

Nový dokument Billie Eilish vyvolal nadšené ohlasy. Režisér R. J. Cutler v něm zachytil rostoucí slávu zpěvačky, která má na svém kontě už v tak mladém věku pět cen Grammy a několik vítězství v anketách Billboard Music Awards, American Music Awards či MTV Video Music Awards.

V dokumentu zpěvačka mimo jiné zavzpomínala na první setkání se svým dětským idolem, Justinem Bieberem. Došlo k němu v roce 2019 na festivalu Coachella. Eilish tehdy bylo sedmnáct a když ji sedmadvacetiletý hudebník vyzval k objetí, nejdříve vyděšeně reagovala a pak se nemohla přestat smát a červenat.

V dokumentu Eilish se slzami na krajíčku předčítá zprávu, kterou jí Bieber po setkání poslal. „Jsou momenty jako dnes večer, které mi připomínají, co znamenám pro lidi. Tvá láska se dotkla mého srdce. Jsi unikátní. Ne pro to, co děláš, ale pro to, jakým jsi člověkem. Pamatuj si to. […] Dnešní setkání pro mě znamenalo tolik, co pro Tebe. Je to jako včera, co jsem v mých patnácti zpíval One Time. A přitom už je to deset let. Uteklo to jako voda. Užij si každou minutu svého života,“ napsal jí zpěvák, který loni Eilish nezapomněl telefonicky pogratulovat k obdržení Grammy.

Zdroj: AT40, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat