Právě vysíláme

Blink-182 berou v novém klipu fanoušky na cestu nostalgie

27. září 2023 15:14
Blink-182 berou v novém klipu fanoušky na cestu nostalgie

Po týdnu plném oznámení a upoutávek, který fanoušky udržoval v napětí a v slzách, blink-182 fanouškům představili titulní skladbu svého alba a nový singl ONE MORE TIME spolu s oficiálním videoklipem.

V klipu, který režíroval Carlos Lopez Estrada, se ikonická sestava skupiny poprvé po dvanácti letech opět sešla, a to v kulisách, momentech a milnících z bohaté kariéry kapely.

V pravém stylu blink-182 skupina překvapila fanoušky další novou skladbou MORE THAN YOU KNOW. Album ONE MORE TIME…, které vychází 20. října u Columbia Records, je prvním albem od roku 2011, na němž se podílí kultovní sestava skupiny ve složení Mark Hoppus [baskytara, zpěv], Tom DeLonge [kytara, zpěv] a Travis Barker [bicí].
Trojice natáčela ONE MORE TIME… uprostřed svého hitového reunionového turné, které vyprodávalo arény, amfiteátry a stadiony po celém světě a nejinak tomu bylo i v pražské O2 Areně. Album, které produkoval Travis Barker, obsahuje 17 nových písní, které zachycují kapelu na vrcholu sil a vrství témata tragédie, triumfu a především bratrství.
Zbrusu nové album vychází digitálně i fyzicky na CD, standardním černém vinylu a několika limitovaných variantách fyzických vinylů, včetně fialového ooze D2C exkluzivního LP, červeného a průhledného mramorového D2C exkluzivního LP a vajíčkového D2C exkluzivního LP. Další nabídka na vinylu zahrnuje čiré barevné indie exkluzivní LP v barvě lahve od coly, neprůhledné bílé barevné exkluzivní LP Amazon a elektrické kouřové barevné exkluzivní LP Spotify Fans First. V obchodě umělce bude k dispozici limitovaná edice kazety.

Články, které by tě mohly zajímat