Právě vysíláme

Britney Spears oslavila vítězství u soudu po svém. Vrátila se na Instagram a zveřejnila nahé fotky

4. října 2021 8:10
Britney Spears oslavila vítězství u soudu po svém. Vrátila se na Instagram a zveřejnila nahé fotky

Jamiemu Spearsovi minulý týden soud po více než deseti letech odejmul opatrovnictví jeho dcery Britney Spears. Ta vítězství náležitě oslavila. Nejenže si obnovila Instagram, ale rovnou na něm sdílela několik svých nahých fotografií.

Britney Spears slaví odejmutí svého opatrovnictví od otce Jamieho Spearse na dovolené. Fanouškům vynahrazuje čas, kdy nebyla na Instagramu, a sdílí jeden příspěvek za druhým. Jeden z prvních, který po návratu na sociální sítě zveřejnila, byl navíc pořádně peprný. Své příznivce totiž pozdravila fotografiemi, na kterých je zcela nahá.

Zatímco spousta zpěvaččiných fanoušků s ní radost sdílí, jiní se v komentářích obávají o její duševní zdraví. Ačkoliv se totiž Spears zřejmě snažila fotografiemi demonstrovat, že je konečně „volná“, mohla si podle nich vybrat jiný způsob. „Nevím proč, ale nezdá se mi to správné,“ napsala jedna z komentujících žen.

Správcem zpěvaččina majetku se nově stal její účetní John Zabel. O vítězství Spears u soudu se pak zasadil právník Mathew Rosengart, který jejího otce již dříve obvinil z toho, že chce po své dceři miliony za to, že se vzdá jejího opatrovnictví.

Články, které by tě mohly zajímat