Právě vysíláme

Camila Cabello promluvila o návratu k Shawnu Mendesovi. Vždycky ho budu milovat, řekla

7. března 2024 15:47
Camila Cabello promluvila o návratu k Shawnu Mendesovi. Vždycky ho budu milovat, řekla

Camila Cabello a Shawn Mendes – pár, který miloval celý Hollywood. Rozchod dvojice byl pro všechny velkým překvapením. Jejich soužití se zdálo idylické, v soukromí už to ale zřejmě mezi nimi tak růžové nebylo. Nyní zpěvačka vůbec poprvé prozradila, co se mezi ní a ex stalo. „Vždycky ho budu milovat,“ nechala se slyšet.

Od rozchodu Camily Cabello a Shawna Mendese uplynuly už více než dva roky. Dvojice jím šokovala nejen své fanoušky, ale také blízké známé. Její vztah ale zřejmě nebyl tak idylický, jak na první pohled vypadal. I proto zřejmě nevyšel pokus o jeho slepení. Minulý rok byli na festivalu Coachella zpěváci znovu spatřeni ruku v ruce, stejně tak i několik dní po něm. I tentokrát se ale rozhodli jít každý svou cestou.

V podcastu Call Her Daddy Alexe Coopera se Cabello vůbec poprvé o rozchodu s Mendesem rozpovídala. „Bavili jsme se o tom, že bychom se k sobě vrátili,“ přiznala. „Jsem v tomhle celkem impulzivní. Když něco cítím, řeknu to. Nejsem dobrá v tajení něčeho.“

„Nefungovalo to mezi námi, nezdálo se to správné. Naštěstí jsme si to oba brzy uvědomili a řekli jsme si: ‘Nemusíme se snažit, aby vztah fungoval, když se v něm necítíme dobře. Zůstaňme přáteli. Miluju tě, ale pojďme dál každý svou cestou‘,“ řekla zpěvačka.

Dodala, že jí její bývalý přítel nikdy nebude lhostejný. „Vždycky ho budu milovat. Je to dobrý člověk. Mám ex, kteří jsou strašní. Ale on takový není. Je vážně milý,“ dodala interpretka hitu Señorita, který nazpívala s Mendesem.

Zatímco Cabella je momentálně podle všeho sama, Mendes je již nějaký čas spojovaný s o třicet let starší chiropraktičkou Jocelyne Mirandou.

Články, které by tě mohly zajímat