Právě vysíláme

Shawn Mendes už po Camile Cabello nesmutní, do ulic vyrazil s krásnou chiropraktičkou

11. srpna 2023 12:00
Shawn Mendes už po Camile Cabello nesmutní, do ulic vyrazil s krásnou chiropraktičkou

S téměř o třicet let starší chiropraktičkou Jocelyne Mirandou spojují zahraniční média Shawna Mendese už od počátku letošního roku. Když byl na festivalu Coachella viděn po boku své bývalé přítelkyně Camily Cabello, spekulace o jejich možném vztahu utichly. Ne však na dlouho. Zpěvák se totiž s chiropraktičkou opět vídá. Naposledy s ní byl spatřený při procházce do hor.

Mendese a Mirandu paparazzi zachytili v ulicích Los Angeles v turistickém oblečení. Následně spolu pak dvojice strávila odpoledne v kaňonu Eaton v Pasadeně. Ačkoliv ani jeden vztah nepotvrdil, jisté je, že zpěváka s chiropraktičkou spojuje mnohem více než vztah pacienta a lékařky.

Jocelyne Miranda je známá chiropraktička celebrit. V minulosti spolupracovala s Justinem Bieberem, Kendal Jenner nebo Justinem Timberlakem. Mendes je jejím klientem od roku 2018. Pomáhat mu měla mimo jiné i poté, co loni oznámil zrušení svého turné, a to jen po několika odehraných koncertech. Trápily ho psychické problémy. Jedna ze show měla proběhnout také v České republice.

Spekulace o možném vztahu Mendese a Mirandy utnuly v květnu fotografie z festivalu Coachella, na kterých byl Mendes vyfocený s bývalou přítelkyní Camilou Cabello při vzájemném objetí i polibcích. Následně byl spolu pár viděný několikrát na veřejnosti, zhruba čtrnáct dní po akci však oznámil další rozchod. „Byl to jen úlet a ukončili to. Uvědomili si, že asi byla chyba dát tomu další šanci,“ uvedl zdroj z okolí dvojice DailyMail.

Mirandou byl Mendes od té doby vyfotografován již několikrát. Stále však zůstává otázkou, zda dvojici pojí pouze přátelství, nebo něco víc.

Články, které by tě mohly zajímat