Právě vysíláme

Cardi B na dceři opět nešetřila. K narozeninám jí koupila kabelku za statisíce

16. července 2023 9:10
Cardi B na dceři opět nešetřila. K narozeninám jí koupila kabelku za statisíce

Není žádným tajemstvím, že Cardi B a Offset zahrnují své děti drahými dárky. Ve velkém stylu proběhla i oslava narozenin jejich dcerky Kulture, které bylo pět let. Od mámy s tátou obdržela kabelku za statisíce.

Dcera Cardi B Kulture oslavila už páté narozeniny. Její maminka pro ni opět připravila stylovou oslavu a nechyběl ani dárek. Poté, co loni svého potomka obdarovala tisíci dolary, mu nyní koupila kabelku za statisíce. Tentokrát sáhla po birkince od Hermès,

„Mojí holčičce je pět. Přeji ti všechno nejlepší, moje malá princezno. Je krásné vidět tě vyrůstat, ale zároveň jsem trochu smutná, že už nejsi moje malé miminko,“ popřála muzikantka dceři na sociálních sítích.

Právě tam opět schytala vlnu negativních komentářů směrem k drahému dárku. Převážily ale ty pozitivní. Spousta fanoušků ji podpořila a uvedla, že je skvělou mámou. „Není dobrým rodičem, protože je bohatá. Hispánci jsou obecně považovaní za dobré rodiče. A opravdu takoví jsou. Starají se o své děti. Chtějí, aby jejich děti vypadali jako princezny. Vsadím se, že i kdyby Cardi B nebyla bohatá, její dcera by na své narozeniny vypadala úplně stejně,“ napsala dívka s přezdívkou ms_beautiful_tonya.

Cardi B a Offset nedávno pobouřili internet, když sdíleli fotografii syna hrajícího si se stovkami dolarů. Jak už jsme ale zmiňovali, podobné dary jsou v jejich rodině normální. Ke druhým narozeninám dostala Kulture kabelku za zhruba dvě stě tisíc, ve tří letech zase diamantový náhrdelník za tři miliony korun.

Články, které by tě mohly zajímat