Právě vysíláme

Cardi B si smazala Twitter. „Nenávidím tuhle hloupou fanouškovskou základnu,“ napsala

4. dubna 2022 11:47
Cardi B si smazala Twitter. „Nenávidím tuhle hloupou fanouškovskou základnu,“ napsala

Rapperka Cardi B si znenadání smazala svůj účet na Twitteru, kde měla přes 22 milionů sledujících. Ještě předtím ale stihla napsat dost ostrý vzkaz svým fanouškům.

V neděli se konaly prestižní hudební ceny Grammy, kterých se Cardi B nezúčastnila, ačkoliv byla nominována se singlem Up za nejlepší rapový výkon. Fanouškům pak její neúčast vadila a na Twitteru si začali stěžovat, že Cardi B je delší dobu hudebně neaktivní a na její kariéře jí možná zase tolik nezáleží. Některé komentáře pak byly hodně za hranou a fanoušci se obouvali i do raperčiných dětí.

Cardi B došla trpělivost a svůj účet na Twitteru si znenadání smazala. Ještě předtím ale svým haterům/fanouškům poslala ostrý vzkaz. „Mažu si svůj profil na Twitteru, protože nenávidím tuto zkur**ně hloupou fanouškovskou základnu. Taháte do toho moje děti jen proto, že jste si mysleli, že půjdu na Grammy, ale já to mám v pr**li. Kdy jsem řekla, že tam pojedu? Už dál nemůžu, chci chránit samu sebe,“ napsala a v živém vysílání na Instagramu pak vše vysvětlila. Plná emocí uvedla, že jí naštvalo, jak špatně se k ní chovají vlastní fanoušci. Cen Grammy se pak nezúčastnila z toho důvodu, že věděla, že stejně nevyhraje a nechtěla na kameru předvádět falešné úsměvy. To, jestli se na Twitter vrátí, zatím neuvedla.

Články, které by tě mohly zajímat