Právě vysíláme

Celebrity reagují na vězení 6IX9INA! Kdo se kontroverzního rappera zastal a kdo se mu naopak vysmál?

23. listopadu 2018 11:10
Celebrity reagují na vězení 6IX9INA! Kdo se kontroverzního rappera zastal a kdo se mu naopak vysmál?

Rapper 6ix9ine momentálně lítá v obrovském maléru. Kontroverzní postavě amerického hip-hopu hrozí, že zbytek života stráví ve vězení kvůli řadě zločinům, které v minulosti způsobil. Co na jeho problémy říkají kolegové z branže?

6ix9ine byl obviněn z několika trestných činů od vydírání, přes účast na ozbrojené loupeži až po nedovolené ozbrojování. Rovněž ho policie usvědčila z toho, že byl léta členem newyorského gangu Nine Trey, který v americké metropoli prodával drogy, přepadal občany a zúčastnil se několik vloupání.

Momentálně se rapper nachází v brooklynské vazební cele. Podle informací webu Billboard nabídl jako kauci celý svůj majetek, který činí 1,7 milion dolarů. Soud však toto odmítl, a tak je jasné, že rappera čekají ještě hodně krušné časy.

Co na to kolegové?

K problémům kontroverzního rappera se vyjádřilo několik celebrit z hip-hopového světa. Svému kolegovi vyjádřil podporu Kanye West či Nicki Minaj, která přes média vzkázala, že kamarádovi drží palce a doufá, že vše dobře dopadne.

Rapper 50 Cent už však tak laskavý zdaleka nebyl. Ačkoliv byli on a 6ix9ine v minulosti přátelé a z legrace se často nazývali otcem a synem, nyní se „Fifty“ proti rapperovi otočil zády. Na svém Instagramu se mu vysmívá a vzkazuje, že 6ix9ine je hlupák, když se zapletl s FBI. „Mého syna zatkli, řekl jsem mu, ať mi vůbec nevolá. Zavolej mámě, nechci, aby mi volala FBI,“ napsal legendární 50 Cent.

 

Zdroj: Billboard

Katy Perry vydělává nejvíce ze zpěvaček. Jak jsou na tom ostatní hvězdy?

Články, které by tě mohly zajímat