Právě vysíláme

Christina Aguilera v novém videoklipu oslavuje krásu ženského těla

27. října 2021 8:10
Christina Aguilera v novém videoklipu oslavuje krásu ženského těla

Christina Aguilera vydává roztančenou latinskou píseň Pa Mis Muchachas, ve které spojuje prvky salsy, oslavu ženského těla, drzost, odvahu a svobodu volby. V překladu název znamená „Pro moje holky“, píseň nazpívala s Nicki Nicole, Becky G a Nathy Peluso.

V posledních letech došlo k nárůstu počtu anglicky mluvících umělců zpívajících ve španělštině a spolupracujících s latinskoamerickými umělci, kteří přitahují pozornost i za hranicemi Latinské Ameriky. Zpívání ve španělštině je však v případě Christiny o něčem hlubším a osobnějším, zpěvačka má totiž hispánský původ.

Jak sama říká, před rozvodem svých rodičů se díky prarodičům z otcovy strany ponořila do latinské kultury, o čemž s vášní hovoří. „Neexistuje žádná jiná láska jako latina. Vše, co se týče španělského jazyka, je pro mne velmi nostalgické. Připomíná mi to dětství. Práce na singlu nebyla vypočítavá, byla to čistá práce z lásky.“ Právě tato vášeň se promítá do jejího nového projektu.

Pa Mis Muchachas otevírá pro Christinu Aguileru novou kapitolu, kdy veřejnosti poodhaluje další vrstvu sebe sama a hrdě oslavuje své latinské dědictví. Na písni, ve které oslavuje ženské tělo či svobodu volby, spolupracovala s Nicki Nicole, Becky G a Nathy Peluso.

Články, které by tě mohly zajímat