Právě vysíláme

CHRISTINA PERRI – A Thousand Years

30. ledna 2012 22:56
CHRISTINA PERRI – A Thousand Years

NOVINKA EVROPY 2

album: Original Soundtrack „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1“

oficiální webové stránky: www.christinaperri.com

Facebook: www.facebook.com/ChristinaPerriMusic

MySpace: www.myspace.com/christinaperri

A Thousand YearsThe Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Ať už si o upíří sérii Twilight myslíte cokoliv, jedno se jí upřít nedá – vychází k ní až nečekaně kvalitní soundtracky. Předchozím dílům se podařilo zviditelnit například Paramore, Death Cab For Cutie nebo Muse. Nyní nás čeká první část ze čtvrtého pokračování slavné lovestory a mezi doprovodnými skladbami se objevuje nejen zbrusu nový singl Bruna Marse, ale také Christina Perri.

Relativní nováček na hudební scéně i v našich končinách boduje aktuálně s baladou „Jar Of Hearts“. Nikomu zřejmě nevadí, že tento hit vyšel ve světě už minulý rok. Debutové album „lovestrong.“ pětadvacetileté Američanky se objevilo na českém trhu 23. ledna 2012, a aby se na zpěvačku nezapomnělo, přispěla baladou „A Thousand Years“ právě na zmiňovaný soundtrack.

V klipu na vás čekají záběry z filmu, tisíce svíček, zamilovaná dvojice a vůbec všechno, u čeho se tak pěkně brečí… „Každý den se stane něco, co mně vyrazí dech,” říká Christina. „To, že se můžu probudit a hrát muziku, je víc, než jsem si kdy vysnila. Těším se na to, že budu moci se světem sdílet svoje zkušenosti, naděje, sílu, odvahu a své srdce.”

CHRISTINA PERRI – A Thousand Years

rtOvBOTyX00

Více k desce „lovestrong.“ v Hot News Evropy 2

 

S použitím textu z musicserver.cz

Články, které by tě mohly zajímat