Právě vysíláme

Daru Rolins nařkli, že je s Pavlem Nedvědem jen pro peníze. „Myslíte, že těch pár milionů na účtu mi někdo věnoval?“ ohradila se

19. ledna 2022 8:10
Daru Rolins nařkli, že je s Pavlem Nedvědem jen pro peníze. „Myslíte, že těch pár milionů na účtu mi někdo věnoval?“ ohradila se

Dara Rolins v prosinci prozradila, že už není single. Nějaký čas randí s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem, s nímž prožila také společné Vánoce. Zatímco mnozí zpěvačce vztah přejí, od jiných se dočkala obvinění, že je s někdejší hvězdou Juventusu jen pro peníze. Rolins se však neváhala odradit.

Jiné osobnosti by komentář, ve kterém by je někdo označil za „zlatokopku“, nechaly bez povšimnutí. Rolins je však zvyklá bojovat sama za sebe, a tak se rozhodla proti výroku ohradit a dát zprávou najevo, že s Pavlem Nedvědem určitě není jen pro peníze, jak by se některým mohlo zdát.

„Myslíte, že mi ten třípatrový dům, další v Emirátech, dvě auta v garáži a pár milionů na účtu, někdo věnoval?“ vyjmenovala zpěvačka, co vše si pořídila za vydělané peníze. „To poslední, co jsem, je zlatokopka. To mi věř,“ dodala ještě.

Rolins a Nedvěd se dali dohromady už v létě, svůj vztah však dlouho tajili. Až v prosinci na svém instagramu hudebnice potvrdila, že se spolu skutečně stýkají. „Propojily se pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ prozradila.

Před fotbalistou žila zpěvačka sedm let s rapperem Rytmusem. S bývalým přítelem, hudebníkem Matějem Homolou z kapely Wohnout, má třináctiletou dceru Lauru.

Články, které by tě mohly zajímat