Právě vysíláme

Dáš si sushi, nebo raději Harryho Stylese? Ze zpěváka je v novém klipu mořská panna

2. listopadu 2022 8:10
Dáš si sushi, nebo raději Harryho Stylese? Ze zpěváka je v novém klipu mořská panna

Máte chuť na sushi? Nebo raději Harryho Stylese? Bez obav! Obojí vám zpěvák nabídne ve videoklipu k písni Music For A Sushi Restaurant. Dokonce se kvůli němu převlékl do kostýmu mořské panny!

Harry Styles si pro své fanoušky připravil docela netradiční videoklip. Zahrál si v něm totiž na mořskou pannu. Poté, co se ve snímku vyplaví na břeh, ho najdou zaměstnanci sushi restaurace Gill’s Lounge. Myslí si, že jde jen o další obyčejnou rybu, kterou naporcují a nabídnou svým hostům k jídlu. Jenže zjistí, že Styles má doslova andělský hlas, a že by byla škoda ho jen tak zabít. Místo toho tak začíná v restauraci pravidelně vystupovat.

Videoklip režíroval Aube Perrie a byl natočený minulý měsíc v Brooklynu v New Yorku. Píseň Music For A Sushi Restaurant je pak součástí zpěvákova třetího studiového alba Harry’s House, které vydal v tomto roce. V minulosti byla použita v reklamě, autor věnoval svůj honorář z této akce Mezinárodnímu záchrannému výboru (IRC).

Harry je v současné době na šňůře Love On Tour, na které propaguje své nejnovější album. Hrál na stadionech a v arénách po celém světě, včetně rezidenčních koncertů v newyorské Madison Square Garden a losangeleském The Forum, kde vyprodal vždy patnáct koncertů. Nevynechal ani pražskou O₂ arenu.

Články, které by tě mohly zajímat