Právě vysíláme

Harry Styles přijel do Prahy a fanynky šílely. Představil nové album a zazpíval největší hity

16. července 2022 7:02
Harry Styles přijel do Prahy a fanynky šílely. Představil nové album a zazpíval největší hity

Na příjezd Harryho Stylese čekaly české fanynky kvůli koronaviru dlouhé dva roky. Vyprodaná O2 arena s napětím očekávala, až zpěvák krátce po deváté vyběhne na pódium. A když se tak stalo, div nespadla. Teenagerky daly svému oblíbenci jasně najevo, jak moc se na jeho koncert těšily.

Podobné šílenství zažila Praha naposled asi při příjezdu Justina Biebera. Na Harryho Stylese čekaly fanynky před O2 arenou od časných ranních hodin, dlouhé chvíle si zkracovaly zpěvem hudebníkových songů nebo písní kapely One Direction, ve které působil. Když pak pořadatelé konečně o půl sedmé otevřeli dveře haly, utíkaly slečny, které měly lístky na stání, do útrobí areny, aby obsadily co nejlepší místa.

Role předskokana se ujala anglická alternativní kapela Wolf Alice v čele se zpěvačkou Ellie Rowsell. A zatímco po jejich vystoupení technici připravovali stage pro hlavní hvězdu večera, rozezněly se halou stejně jako několikrát během dne hlasy fanoušků, kteří si zpívali jak písně Stylese, tak další, které organizátoři pustili do reproduktorů.

Krátce po deváté hodině konečně zhasla světla a na pódium se vřítil sám Harry Styles. Svůj set odstartoval písní Music for a Sushi Restaurant, následovaly skladby Gold, Adore You a další z jeho nejnovějšího alba Harry´s House. Ti nejskalnější příznivci si s interpretem zpívali každé slovo a bylo znát, jakou radost zpěvákovi dělají.

Hudebník během večera neustále pobíhal po pódiu a nezapomínal ani na část za stageí, kam si fanoušci koupili vstupenky s omezeným výhledem. Na žádost fanynky Nikoly pak dokonce odhalil pohlaví jejího dítěte, když praskl černý balónek s konfetami. Gratulujeme k chlapečkovi! Mimochodem – komunikace s příznivci šla Harrymu opravdu bravurně. Všímal si nápisů v publiku stejně jako se čas od času na něco zeptal návštěvníků.

Svůj set zakončil největšími hity Sign of the Times, Watermelon Sugar, As It Was a Kiwi a slíbil, že do Prahy rozhodně nedorazil naposled. Na turné po Evropě bude Styles do 31. července, čekají ho ještě koncerty ve Vídni, Varšavě, Berlíně nebo Madridu. Následně si dá čtrnáct dní pauzu a vyrazí na cesty po Spojených státech amerických.

Články, které by tě mohly zajímat