Právě vysíláme

Demi Lovato a G–Eazy hledají útěchu uprostřed chaosu. V Breakdown zpívají o svých životech

17. září 2021 8:10
Demi Lovato a G–Eazy hledají útěchu uprostřed chaosu. V Breakdown zpívají o svých životech

Demi Lovato překvapila fanoušky novým singlem, který nahrála ve spolupráci s G–Eazym. Song Breakdown se objeví na rapperově čtvrtém studiovém albu These Things Happen Too, které vyjde už za několik dní.

Demi Lovato a G–Eazy hledají prostřednictvím nového songu Breakdown útěchu uprostřed chaosu. Zpívají v něm o boji se svými démony. V případě zpěvačky jde o závislosti na alkoholu a drogách, které ji před třemi lety téměř stály život. Nevlastní matka G–Eazyho pak v jeho dvanácti letech na předávkování zemřela, doma ji našel právě rapper.

Píseň začíná slovy „mám velké plány, žádný z nich mi však nepřipadá jako můj“, které zpívá Lovato. Před tváří její i rappera se pak současně střídají novinové titulky, které redaktoři použili v souvislosti s jejich problémy. A to včetně nejnovějších, přibližně týden starých. G–Eazy byl totiž v pondělí večer zatčen a obviněn z napadení dvou osob.

O tom, že dvojice společně něco připravuje, věděli jejich fanoušci od srpna, kdy oba sdíleli na svých sociálních sítích fotografii toho druhého z natáčení. Song bude součástí G–Eazyho nového alba, které vyjde už 24. září pod názvem These Things Happen Too.

Články, které by tě mohly zajímat