Právě vysíláme

Demi Lovato přiznala, že by se mohla stát transgender osobou

29. srpna 2021 8:10
Demi Lovato přiznala, že by se mohla stát transgender osobou

Jen před několika měsíci se Demi Lovato začala identifikovat jako nebinární. Od té doby si nechává onikat, jak ale přiznala v nedávném rozhovoru, možná si budou muset její fanoušci začít zvykat na další změnu v jejím životě. Přiznala, že by se mohla stát transgender osobou.

Poté, co se Demi Lovato v roce 2018 předávkovala, začala velmi otevřeně hovořit o svých vnitřních pocitech. Zároveň se přestala ohlížet na to, co si ostatní myslí, a žije svůj život tak, aby v něm byla sama spokojená. Proto před časem oznámila, že se rozhodla identifikovat jako nebinární, respektive nepohlavní.

„Být nebinární znamená, že jsem mnohem více binárním mužem i ženou. A že všichni jsme mnohem víc, pokud si dovolíme nahlédnout do sebe sama bez toho, aniž bychom o sobě přemýšleli jako o muži či ženě,“ nechala se slyšet Lovato. „Když jsem vydala prohlášení, že se stávám nebinární, nechtěla jsem, aby si lidi mysleli, že jsem neautentická. Jen jsem chtěla, aby lidé věděli, jak moc v mém ozdravném procesu znamenalo vyjít ven s tím, že jsem nebinární,“ dodala.

Zároveň během vyprávění na 19th Represents Summit dodala, že své fanoušky možná v budoucnu ještě překvapí. „Možná se někdy začnu identifikovat jako transgender… Možná se budu celý život identifikovat jako nebinární a genderově nevyhovující. Ale třeba někdy dojde k tomu, kdy zestárnu a začnu o sobě znovu přemýšlet jako o ženě,“ řekla zpěvačka, která letos vydala nové album Dancing With The Devil.

Minulý měsíc Lovato poslala svým fanouškům vzkaz, že je v pořádku, pokud se přeřeknou a budou o ní mluvit jako o ženě. „I já o sobě tak občas omylem mluvím! Celý život jsem se identifikovala jako ‚ona‘,“ napsala na Instagram s tím, že si pouze přeje, aby její rozhodnutí příznivci respektovali.

Články, které by tě mohly zajímat