Právě vysíláme

Demi Lovato zpívala duchovi, chtěla mu pomoct překonat trauma

27. prosince 2021 8:10
Demi Lovato zpívala duchovi, chtěla mu pomoct překonat trauma

Demi Lovato už nějaký čas natáčí seriál, ve kterém se věnuje paranormálním jevům. V nejnovějším díle se s kamarádem Matthewem Scottem a mužem, který se zabývá nadpřirozenými věcmi, vydala do opuštěného domu. Tam trojice narazila ducha, který podle ní utrpěl trauma, a tak se mu zpěvačka rozhodla zazpívat svůj song Skyscraper.

Seriály zabývající se paranormálními jevy táhnou, a tak není divu, že se jeden rozhodla natočit také zpěvačka Demi Lovato. Ta se nikdy netajila tím, že na podobné „věci“ věří, proto byla pro producenty jasnou volbou. V jednotlivých dílech se objevuje po boku svých přátel, v nejnovějším s Matthewem Scottem a vyšetřovatelem paranormálních aktivit Chrisem Smithem.

Diváky tentokrát trojice zavede do Vulture City v Arizoně, které je nazýváno také „městem duchů“. Lovato na svých sociálních sítích sdílela úryvek z epizody a diváci se pravděpodobně mají na co těšit. Hudebnice v ní totiž zazpívá duchovi svůj song Skyscraper.

V jednom z opuštěných domů totiž žije Carmen. Trojice to zjistí pomocí EMF detektoru, který jí rovněž pomáhá s další konverzací s duchem. Jak badatelé po paranormálních jevech zjistí, „dívka“ se bojí mužů. Jakmile totiž vstoupí do místnosti, okamžitě se odmlčí. „Nechceš, aby byli uvnitř?“ ptá se jí zpěvačka. „Má z mužů trauma, proto nechce, abyste byli vevnitř,“ dodává.

Poté, co však Carmen zazpívá zmiňovanou píseň, dovolí duch jejím přátelům vstoupit do místnosti. Video, které zveřejnila Lovato na svých sociálních sítích, označují mnozí za „stupidní“ a „nedůvěryhodné“. Co si o něm myslíte vy?

Články, které by tě mohly zajímat