Právě vysíláme

DJ MICHAEL C a DJ NAMTRACK zremixovali legendární With Or Without You od U2. A je to pecka!

7. února 2019 18:13
DJ MICHAEL C a DJ NAMTRACK zremixovali legendární With Or Without You od U2. A je to pecka!

Michael C, který je skalním fanouškem světoznámé irské kapely U2, si k remixu přizval Namtracka, se kterým na produkci spolupracuje již delší dobu. Remix, který se nese na vlnách stylu progressive house, pak vytvořili jako poctu této proslulé skupině.

U2 jsou odjakživa moje srdeční záležitost, jen letos jsem objel čtyři jejich koncerty po celé Evropě,“ říká Michael C a dodává: „Poprvé jsem tento bootleg zahrál na konci setu na loňském festivalu Beats For Love a nyní s Namtrackem vypouštíme finální verzi našeho podání. Přesně tak, jak to cítíme. Doufáme, že se bude líbit.Skladba je fanouškům k poslechu či volnému stažení na YouTube.

Spojení Michaela C a Namtracka se již v minulosti osvědčilo. Například v loňském roce vydali na italském labelu Total Digital společný track Succubus. Úspěch na domácí scéně zaznamenali i se skladbou Nymph. 

O Michaelu C

  • Je předním českým DJem a producentem a headlinerem pořadu Dance eXXtravaganza na Evropě 2
  • Již 13. rokem patří mezi rezidentní DJs legendárního pražského klubu Roxy
  • Vystupuje pravidelně po celé České republice i v zahraničí, hrál například v Číně nebo téměř po celé Evropě
  • Na stage se střídá s největšími hvězdami taneční scény. Za všechny jmenujme Adama Beyera, Gorgon City, Fritze Kalkbrennera, Above & Beyond, Jamese Zabielu, Jorise Voorna, Yotta, Ferryho Corstena, Disciples, Armina Van Buurena, Tiësta a mnohé další.

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat