Právě vysíláme

Do domů Diddyho vtrhlo ozbrojené komando. Rapper je obviněn ze sexuálního zneužití

26. března 2024 14:31
Do domů Diddyho vtrhlo ozbrojené komando. Rapper je obviněn ze sexuálního zneužití

Slavný americký rapper má problém. Policejní komando vtrhlo do jeho nemovitostí v Americe. Diddy je vyšetřován kvůli sexuálnímu napadení, zneužití a obchodování se sexem.

Soudy se začaly žalobou proti slavnému rapperovi a producentovi zabývat už v prosinci loňského roku. Diddy je obviněn z několika sexuálních zločinů a nyní policie prohledává všechna jeho sídla. Dle leteckých záběrů je vidět, že ozbrojení policisté prohledávají jeho vily v Miami a Los Angeles. Sám rapper zadržen nebyl.

V roce 2003 se měl Diddy a jeho kolegové z labelu Bad Boy Records dopustit plánovaného obchodování s lidmi a znásilnění 17leté školačky. Dívka s umělci letěla soukromým letadlem, během kterého jí byl údajně podáván alkohol a poté došlo k hromadnému znásilnění. Dívka tvrdí, že byla tak moc opilá, že se pohlavnímu styku nemohla bránit.

Diddy tvrdí, že je naprosto nevinný. K celé kauze se v srpnu vyjádřil i na sociálních sítích. „Osoby usilující o rychlou odplatu proti mně vznesly odporná obvinění. Dovolte mi, abych se vyjádřil zcela jasně: neudělal jsem nic z těch hrozných věcí, ze kterých mě obviňují. Budu bojovat za své jméno, svou rodinu a za pravdu,“ uvedl. Proti hvězdě 90. let ovšem vystoupila i jeho bývalá partnerka, rapperka Cassie. I ona tvrdí, že jí Diddy během jejich vztahu psychicky i fyzicky týral.

Články, které by tě mohly zajímat