Právě vysíláme

Drogy, sex s chůvou i pokus o sebevraždu: MEL B se v nové knize rozepsala o své divoké minulosti

21. listopadu 2018 11:10
Drogy, sex s chůvou i pokus o sebevraždu: MEL B se v nové knize rozepsala o své divoké minulosti

Ačkoliv může někomu přijít život zpěvačky Mel B pohádkový, skutečnost je naprosto jiná. Členka skupiny Spice Girls má za sebou hodně bouřlivou minulost, ve které se potýkala s drogami, alkoholem, sexuálním zneužíváním a psychickými problémy.

O všech svých problémech se Mel rozepsala ve své knize s názvem Brutally Honest (Brutálně upřímná). A jak samotný název napovídá, je jasné, že si opravdu nebrala žádné servítky a všechny své maléry popsala tak, jak se ve skutečnosti staly.

Zpěvačka se přiznala k létům užívání kokainu a braní různých prášků. S drogami prý měla největší problém v roce 2014, kdy porotcovala v soutěži X Factor a svůj den začínala vždy tím, že se nejdříve pořádně sjela. „Byla jsem smutná, žalostná osoba. Neměla jsem to vůbec pod kontrolou. Šňupala jsem pravděpodobně až šest čar kokainu denně,“ napsala Mel B do své knihy.

Sebevražda a boj o dceru

Popová diva a matka tří dcer se v minulosti pokusila i o sebevraždu. Podle svých slov už nemohla unést psychické a fyzické týrání od exmanžela Stephana Belafonta, který ji údajně i sexuálně zneužíval a nutil do sexu s chůvou.

Rozvod byl pro Mel B rovněž velmi bolestivý, protože se při něm řešila především její malá dcerka. Zatím ještě není jasné, jak soud dopadne, ale zpěvačka doufá, že se jí podaří dostat sedmiletou Madison do své péče a zároveň se vyrovnat s posttraumatickým syndromem, který jí postihl právě kvůli šílenému manželství.

Zdroj: People.com

Nejznámější zástupci Klubu 27

Články, které by tě mohly zajímat