Právě vysíláme

DUA LIPA se vrací! Zpěvačka vydává nový singl k nadcházejícímu filmovému trháku

25. ledna 2019 11:10
DUA LIPA se vrací! Zpěvačka vydává nový singl k nadcházejícímu filmovému trháku

Dua Lipa se po krátké pauze vrací na hudební scénu! Nový singl Swan Song tvoří součást soundtracku k nadcházejícímu filmu Alita: Bojový anděl a doprovázející klip patří mezi nejodvážnější projekty, do kterých se zpěvačka kdy pustila. Mrkněte na klip níže.

Dua Lipa navazuje na parádní loňský rok

Britská zpěvačka s albánskými kořeny loni doslova zbořila hitparády po celém světě díky hitům jako One Kiss nebo Electricity. Komerční úspěch zároveň doplnila náročným koncertním turné, během kterého na třech kontinentech uspořádala přes 245 koncertů! Není tedy divu, že si Dua Lipa dala ke konci loňského roku kratší pauzu a soustředila se na práci na nové desce.

Nyní se zdá, že je Dua Lipa připravená na velký hudební návrat. Písnička Swan Song tvoří hlavní součást soundtracku k nadcházejícímu sci-fi filmu Alita: Bojový anděl, jenž do kin přichází už 14. února. Evropa 2 je mediálním partnerem filmu! Hudební klip během několika hodin překonal hranici 1 milionu zhlédnutí na YouTube. Sázka na britskou zpěvačku se filmovým promotérům určitě vyplatila!

Zdroj: YouTube, Instagram, dualipa.com

Články, které by tě mohly zajímat