Právě vysíláme

Naše VICTORIA se stylově připravuje na slavný karneval v Rio de Janeiru!

24. ledna 2019 16:10
Naše VICTORIA se stylově připravuje na slavný karneval v Rio de Janeiru!

Victoria Velvet zahájila přípravu na karneval v Riu de Janeiru! Mama Vici se do brazilské metropole vrací po čtyřech letech a slibuje fanouškům skvělý zážitek s unikátním pohledem do zákulisí. Máme se na co těšit!

Mama Vici je v životní formě

Victoria na slavném festivalu vystoupila už v roce 2015, jelikož v Rio de Janeiru několik let žila a učila se tam slavnou brazilskou sambu. Moderátorka a zpěvačka tehdy popsala, jak úžasný to pro ni byl zážitek,

Letos chce Vici na úspěšné vystoupení z roku 2015 navázat ještě lepším výkonem. A má k tomu dobře našlápnuto. Koukejte, jak vypadá po prvních pár trénincích – tomu říkáme dokonalost!

 

Victoria nikdy nepodceňuje přípravu, a to platí ve všech ohledech! Zdá se, že zpěvačka už má i připravený kostým, který si na sebe v Rio de Janeiru oblékne. Mrkněte na video níže.

Letošní karneval v Rio de Janeiru začíná už 1. března. Je vidět, že Victoria chce svým fanouškům opět předvést skvělou show, kterou bude doprovázet i unikátní pohled do zákulisí. Bude to brazilská pařba se vším všudy a my se nemůžeme dočkat!

Zdroj: Instagram, rio-carneval.net

Nejslavnější režiséři Hollywoodu a jejich snímky, které byste měli vidět

Články, které by tě mohly zajímat