Právě vysíláme

Dvě ženy obvinily Justina Biebera ze sexuálního násilí, zpěvák proti nim žalobu stáhl

25. března 2022 11:10
Dvě ženy obvinily Justina Biebera ze sexuálního násilí, zpěvák proti nim žalobu stáhl

Justina Biebera obvinily v červnu 2020 dvě ženy ze sexuálního násilí. Zpěvák proti nim vznesl žalobu za šíření lží, tu však nyní stáhl. Z jakého důvodu interpret ani jeho právník neuvedli.

Justin Bieber obvinil v roce 2020 dvě ženy ze šíření pomluv. Obě se tehdy nechaly slyšet, že je zpěvák znásilnil, což však on sám odmítl. V pátek žalobu ze soudu v Los Angeles stáhl. Podle magazínu Rolling Stone je zatím nejasné, zda došlo k mimosoudnímu vyrovnání, nebo jestli se zpěvák rozhodl danou situaci více neřešit.

Skandál kolem Biebera rozvířila dívka jménem Danielle, kterou měl hudebník znásilnit v roce 2014. K obvinění však došlo až o šest let později. Na svém twitteru sdílela doslova „love“ story o tom, jak mělo k sexuálnímu napadení dojít. „Naše polibky se změnily v zuřivou líbačku. Lehl si mě a začal mě líbat na krku. Postupoval níže na mé břicho, potom mi rozepnul džíny a prsty zajel pod spodní prádlo,“ napsala Danielle. Uvedla dokonce, po jakém koncertě a v jakém hotelu mělo k incidentu dojít.

Bieber na to reagoval sdílením hotelových účtenek, kopií mailů a dalších dokladů. Alibi mu zároveň potvrdila přítelkyně Selena Gomez, která mu v tu dobu dělala doprovod na turné. „Je nemožné, aby se to odehrálo. Obrátím se na příslušné úřady a podniknu nezbytné právní kroky,“ uvedl tehdy zpěvák.

Ve stejný den jako Danielle obvinila muzikanta ze znásilnění Khadidja. Tady tým Biebera bránil zveřejněním fotografií z afterparty po Met Gala, během které mělo k incidentu dojít.

„Je nadmíru jasné, že se tito dva jedinci pokoušejí vydělat na strachu prostupujícím zábavním průmyslem, Hollywoodem a dalšími americkými korporáty. Každý dnes může o někom něco prohlásit (ačkoliv je to odporné, nepodložené a prokazatelně nepravdivé) a nevyplynou z toho žádné následky,“ uvedli zpěvákovi právníci.

Články, které by tě mohly zajímat