Právě vysíláme

Ed Sheeran, jak ho neznáte. V taneční novince se proměnil v upíra

25. června 2021 13:10
Ed Sheeran, jak ho neznáte. V taneční novince se proměnil v upíra

Ed Sheeran vydává první sólový singl po dlouhých čtyřech letech. Zpěvákovi fanoušky překvapí svým tanečním stylem, i polohou zpěvu. „Hlasy jsme nahráli potichu, a pak je hodně zesílili,“ prozradil hudebník v rozhovoru pro Evropu 2.

Novinka Bad Habits Eda Sheerana je od jeho dřívějších singlů zcela odlišná. Jak zpěvák prozradil v rozhovoru s moderátorem Jindrou Eklem, chtěl zkusit něco nového. „Věnovat se stále dokola stejnému stylu ztrácí pro umělce po nějaké době zajímavost. Už to není zábava. Mám chuť zkoušet nové věci. Taneční hudbu jsem nikdy před tím neskládal a tohle je nejvíc, jak jsem se k ní dokázal přiblížit,“ prozradil zpěvák.

Videoklip k novince natáčel před dvěma měsíci v centru Londýna. Ve vizuálu se Sheeran představuje v roli upíra. Má růžové sako, tmavě nalíčené oči a nasazené špičaté zuby. Klip sleduje zpěváka působit spolu s dalšími „upíry“ zmatek v nákupním centru.

Singl zpěvák pojmenoval Bad Habits, a tak se ho Jindra Ekl v rozhovoru nezapomněl zeptat, zda má i zpěvák nějaké zlozvyky. „Dříve jsem moc pil. Nevím, jak je to v Česku, ale hádám, že to bude podobné. V Anglii hodně pijeme. Jakože chlastáme. Neviděl jsem žádný smysl v tom, dát si jen skleničku vína. Dal jsem si rovnou celou láhev. Nedal jsem si jedno pivo, ale rovnou deset. Takže pokud bych vypíchnout jeden zlozvyk, který jsem získal na turné, bylo by to každodenní pití alkoholu,“ přiznal Sheeran, zároveň ale dodal: „Už jsem z toho ale venku. Naposled jsem pil asi minulý týden a dal jsem si jen skleničku vína. Jsem teď vyrovnanější.“

Ačkoliv se singl svým stylem od jeho předchozích liší, deskou naváže Sheeran na předchozí písně. „Z devadesáti procent se na albu vrátím ke svým kořenům,“ uvedl.

Články, které by tě mohly zajímat