Právě vysíláme

Eda Sheerana už v brýlích neuvidíte. Podstoupil laserovou operaci očí

3. července 2021 13:10
Eda Sheerana už v brýlích neuvidíte. Podstoupil laserovou operaci očí

Brýle bývaly pro Eda Sheerana jakýmsi poznávacím znamením. Jak však zpěvák prozradil pro kanadské iHeart Radio, rozhodl se jich i čoček nadobro zbavit a podstoupil laserovou operaci. Svůj zrak si nyní nemůže vynachválit.

„Díval jsem se skrze skla posledních osmadvacet let. Když jsem po operaci otevřel oči, bylo všechno tak barevné. Mohl jsem si přečíst cokoliv, aniž bych si musel brýle nandávat,“ prozradil pro iHeart Radio a doporučil operaci všem, kteří mají podobné problémy jako on a nic jim v zákroku nebrání.

„Jsem tak naštvaný, že jsem do toho nešel už dříve. Uteklo mi deset let naprosté perfektnosti,“ dodal zpěvák, který minulý týden vydal první singl po dlouhých čtyřech letech. Nazval ho Bad Habits a exkluzivně si o něm popovídal i s moderátorem Evropy 2 Jindrou Eklem.

Od předchozích singlů se zpěvákova novinka liší svou taneční energií. V dalších písních z nového alba ale posluchači Sheerena už zaručeně poznají. „Z devadesáti procent se na albu vrátím ke svým kořenům,“ řekl nám hudebník.

Články, které by tě mohly zajímat