Právě vysíláme

Edu Sheeranovi běhá z jeho partnerky mráz po zádech. V novince ho zachraňuje

12. září 2021 8:10
Edu Sheeranovi běhá z jeho partnerky mráz po zádech. V novince ho zachraňuje

Ed Sheeran posílá svým fanouškům další singl z nového alba. Je jím taneční singl Shivers, který hudebně navazuje na zpěvákův předchozí song Bad Habits. Ve videoklipu si muzikantovu partnerku střihla AnnaSophia Robb.

Ačkoliv v červnovém rozhovoru pro Evropu 2 Ed Sheeran uvedl, že se na novém albu vrátí ke svým kořenům, stejně jako jeho předchozí singl Bad Habits se i novinka Shivers mírně vymyká jeho obvyklému stylu. Hudebník v ní zpívá o tom, jak mu z partnerky běhá mráz po zádech.

„Píseň jsem napsal krátce poté, co skončilo moje turné Divide. Zavřeli jsme se na pár dní ve studiu a čekali, co se stane. Napsali jsme ho za tři dny, což pro mě není úplně obvyklé. Nejdříve jsme mysleli, že půjde o náš první singl. Bad Habits je ale letní song a nechtěl jsem, aby vyšel jindy než o prázdninách. Shivers se hodí k podzimu více,“ prozradil Sheeran s tím, že song zbožňuje.

Ve videoklipu, který zrežíroval Dave Meyers, si hudebník zahrál po boku herečky AnnySophie Robb. Oba se stali součástí romance, která zahrnuje spoustu nadpřirozena, ale také tanečních čísel. A pozor, ve vizuálu nezachraňuje Sheeran svou přítelkyni, ale naopak.

Shivers vydal zpěvák jen krátké poté, co fanouškům představil další píseň z desky, Visiting Hours. Tu napsal jako poctu svému kamarádovi, který minulý rok zemřel. Jak ale dodal, nikdy z ní nebude singl. Na albu, které vyjde v pátek 29. října 2021, se však objeví.

Články, které by tě mohly zajímat